Libnet.ro
UNICEF

00:07

Sfarsit de cariera? Harvey Weinstein, unul dintre cei mai puternici producatori din Hollywood, isi ia concediu, dupa o avalansa de acuzatii de hartuire sexuala

Hotnews Hotnews,
 Sfarsit de cariera? Harvey Weinstein, unul dintre cei mai puternici producatori din Hollywood, isi ia concediu, dupa o avalansa de acuzatii de hartuire sexuala

Producatorul Harvey Weinstein, unul dintre cei mai puternici din Hollywood, si-a cerut joi scuze si a anuntat ca isi ia concediu, in urma unei serii de acuzatii de hartuire sexuala dezvaluita de o ancheta a New York Times, scrie AFP. continuă pe Hotnews

Presedintele AP NATO: Romania este unul dintre cei mai importanti parteneri ai NATO si ai sigurantei euroatlantice

Presedintele Adunarii Parlamentare NATO, Paolo Alli, a declarat vineri ca Romania este unul dintre cei mai importanti parteneri ai Aliantei Nord-Atlantice si este implicata activ in siguranta comuna.

Unul dintre cei mai mari operatori de telefonie mobila isi deschide banca in Romania

Telekom Romania Mobile a incheiat un acord cu banca poloneza Alior privind infiintarea in comun a unei sucursale bancare in Romania. Acestia doresc sa furnizeze servicii bancare de.

DOLIU in presa: Unul dintre cei mai titrati ziaristi A MURIT, in trafic

Lumea presei sportive din Romania este in stare de soc. Un cunoscut jurnalist a incetat din viata la doar 47 de ani. Este vorba despre Valentin Damian de la Gazeta Sporturilor care a incetat di.

DOLIU in presa: Unul dintre cei mai titrati ziaristi A MURIT in trafic

Lumea presei sportive din Romania este in stare de soc. Un cunoscut jurnalist a incetat din viata la doar 47 de ani. Este vorba despre Valentin Damian de la Gazeta Sporturilor care a incetat di.

Legenda nestiuta din spatele cantecului Zaraza, unul dintre cele mai indragite slagare romanesti

Unul dintre cele mai indragite si cunoscute slagare romanesti, Zaraza, ascunde o legenda trista. Se spune ca Zaraza ar fi fost o bruneta focoasa, celebra in Bucurestiul interbelic, care a sf.

Liviu Pop: Bugetul pentru Educatie de anul viitor va fi unul dintre cele mai mari din ultimii zece ani

Ministrul Educatiei,Liviu Pop a declaratla Comisia de invatamant a Camerei Deputatilor, ca Bugetul pentru Educatie de anul viitor va fi unul dintre cele mai mari alocate acestui.

VIDEO Cine este adevaratul autor al poeziei Mama, creatie atribuita in mod eronat lui George Cosbuc. A fost unul dintre cei mai populari poeti interbelici

Versurile poeziei Mama, care au fost puse pe muzica de catre celebrul compozitor George Enescu, devenind apoi una dintre cele mai indragite romante din perioada interbelica, au fost scrise de catre un poet nationalist.

FOTO VIDEO Accident la Mina Lupeni: Unul dintre cei trei mineri a fost scos la suprafata mort. Cum s-a derulat operatiunea de salvare

Unul dintre mineri a fost scos la suprafata mort, dupa 15 ore de cautare. Primul miner scos din subteran joi noaptea este in stare foarte grava, iar urmatoarele ore sunt hotaratoare, conform medicilor de la Spitalul Floreasca, iar cel de-al doilea miner are rani usoare si a fost internat la Spitalul Petrosani.

Descinderi la unul dintre cele mai periculoase clanuri de interlopi: Procurorii DIICOT au facut 30 de perchezitii

Perchezitii la una dintre cele mai temute grupari de interlopi din Romania. Membrii clanului Butoane au fost ridicati de procurorii DIICOT, informeaza B1 TV. Procurorii au facut 30 de perchezitii.

CSU Craiova isi pastreaza unul dintre cei mai vechi sustinatori financiari

Dupa doi ani de parteneriat, clubul de fotbal CS Universitatea Craiova si compania Alexandrion Grup au parafat o noua intelegere, contractul fiind prelungit pe inca un an competitional.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2207 seconds )