Libnet.ro
UNICEF

10:45

Sfarsit tragic pentru un batran din Neamt. Omul a murit dupa ce a cazut intr-o fantana

Antena3 Antena3,
Sfarsit tragic pentru un batran din Neamt. Omul a murit dupa ce a cazut intr-o fantana

Un batran de 87 ani, din localitatea Valeni, a fost scos mort de pompieri dintr-o fantana din localitate, potrivit informatiilor furnizate de purtatorul de cuvant al ISU Neamt, Irina Popa. Interventia s-a. continuă pe Antena3

Sfarsit tragic pentru un tanar de 25 de ani! A fost strivit de un autobuz in Cluj

Un tanar de doar 25 de ani a avut parte de un sfarsit cumplit in Cluj. Acesta a traversat strada si a fost lovit de un autobuz. Se pare ca tanarul ar fi traversat strada neregulamentar.

DEZASTRU URIAS pentru BUGETARII din Romania! Iata CINE va fi DAT AFARA! ANUNT de ultim moment

Vesti extrem de proaste pentru bugetarii din Romania! Vor avea loc concedieri masive! SOTIA LUI MIHAI CONSTANTINESCU, iN LACRIMI, DE DURERE! DIN PACATE, A CONFIRMAT ANUNTUL TRIST GALERIE FOTO) Ministerul.

TRAGEDIE la MAREA NEAGRA! Un barbat a murit dupa ce a fost luat de valuri! Ambulanta care l-a preluat a ramas impotmolita in nisip

Sfarsit tragic pentru un barbat de 52 de ani din Cernauti care a fost gasit fara suflare in zona Plajei Modern din Constanta. Barbatul a fost luat de curenti si dus in larg dupa ce ar fi incercat.

Avertizare pentru soferii din Romania! De maine sunt OBLIGATI sa faca asta! E oficial

Lovitura pentru soferii care circula pe drumurile nationale fara rovinieta valabila. CNAIR informeaza prin intermediul unui comunciat de presa ca incepand de maine vor fi puse in functiune pe reteaua .

Beijingul, amenintare directa pentru protestatarii din Hong Kong: Nu confundati retinerea cu care actionam cu slabiciunea

Protestatarii radicali din Hong Kong nu trebuie sa confunde retinerea cu care actioneaza autoritatile cu slabiciunea, a avertizat marti autoritatea chineza din Hong Kong, promitand ca infractorii violenti ce imping orasul catre un abis periculos vor fi adusi in fata justitiei, transmite Reuters.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2178 seconds )