Libnet.ro
UNICEF

14:00

Sfarsit tragic pentru o femeie din Mures: A fost murit strivita dupa impactul cu un TIR plin cu fier vechi (FOTO)

B1 B1,
Sfarsit tragic pentru o femeie din Mures: A fost murit strivita dupa impactul cu un TIR plin cu fier vechi (FOTO)

Un grav accident rutier s-a produs vineri pe DN 15, in localitatea Recea din judetul Mures. O femeie a murit si alte doua persoane au fost ranite, informeaza ardealnews. ro. Doua autoturisme si un TIR. continuă pe B1

Sfarsit tragic pentru un prezentator. Barbatul a fost gasit mort cu mainile legate la spate

Sfarsit tragic pentru unul dintre cei mai iubiti prezentatori de radio din Liban. Gavin Ford a fost gasit mort in propria sa locuinta, scrie thesun. co. uk. Emisiunea prezentata de acesta era cea mai.

Sfarsit tragic pentru o femeie din Mures: A fost murit strivita dupa impactul cu un TIR plin cu fier vechi (FOTO)

Un grav accident rutier s-a produs vineri pe DN 15, in localitatea Recea din judetul Mures. O femeie a murit si alte doua persoane au fost ranite, informeaza ardealnews. ro. Doua autoturisme si un TIR.

Sova: Studiul de fezabilitate pentru autostrada Trgu Mures-Iasi va fi lansat n decembrie sau n ianuarie

Ministrul demisionar al Transporturilor, Lucian Sova, aflat marti in vizita pe un alt santier de autostrada, a declarat ca studiul de fezabilitate al Autostrazii Targu Mures - Iasi va fi lansat in decembrie sau la inceputul lunii ianuarie.

Un alt accident teribil din cauza live-ului la volan! Doi tineri din Mures s-au rasturnat cu masina peste cap la 220 km/h

Un alt accident teribil a avut loc, seara trecuta, din cauza live-ului la volan. Doi tineri din Mures s-au rasturnat cu masina, soferul conducand cu 220 km/h. Accidentul a avut loc intre localitatile Gurghiu.

SUA: Se cunoaste adversarul lui Trump? Un fost candidat este gata pentru LUPTA din 2020

Bernie Sanders, fostul candidat la presedintia Statelor Unite ale Americii, intentioneaza sa se prezinte din nou in fata alegatorilor, la scrutinul din 2020, daca va fi cel mai bine plasat pentru a-l.

OTP Bank, somata sa restituie toate dobanzile si penalitatile pentru creditele din afara tarii

OTP Bank a fost sanctionata cu 160. 000 de lei si somata sa restituie toate sumele percepute sub forma de dobanda, comisioane si penalitati pentru creditele cesionate in afara tarii.

Decizie CJUE cu potential impact pentru companii din diverse industrii: Datoreaza TVA pentru compensatiile platite de clientii care reziliaza anticipat contractele

Sumele percepute clientilor de catre companii sub forma de compensatie pentru rezilierea contractelor inainte de termen sunt supuse TVA, a decis recent Curtea de Justitie a Uniunii Europene CJUE) in cauza C295/17 MEO privind o companie telecom din Portugalia. Hotararea in cauza mentionata a fost asteptata cu real interes inca de la transmiterea intrebarilor preliminare catre Curte intrucat, odata cu aparitia acestui caz, sporeste riscul ca sumele facturate de societati pentru rezilierea prematura a acestor tipuri de contracte sa fie considerate subiect de TVA.

ştiri de la B1

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2241 seconds )