Libnet.ro
UNICEF

13:30

Sfarsit tragic pentru o politista din judetul Alba. A murit in curte, sub rotile unei autoutilitare care o luase la vale si pe care incerca sa o opreasca

B1 B1,
Sfarsit tragic pentru o politista din judetul Alba. A murit in curte, sub rotile unei autoutilitare care o luase la vale si pe care incerca sa o opreasca

Sfarsit tragic pentru o politista din Alba. Femeia in varsta de 42 de ani a murit, sambata searain curtea gospodariei familieidin Cluj, strivita sub rotile unei autoutilitare pe care nu a. continuă pe B1

Cinci detinuti au evadat dintr-o inchisoare din Liban, dar au avut parte de un sfarsit tragic intr-o Dacie furata

Cinci detinuti dintr-o inchisoare de Liban au avut parte de un sfarsit tragic dupa ce au intrat cu masina intr-un copac.

Accident rutier pe autostrada A1, in judetul Alba. Un microbuz plin cu pasageri s-a rasturnat. O persoana si-a pierdut viata, iar o alta este in stare grava

Accindet rutier cumplit duminica dimineata, pe A1, in judetul Alba. Un microbuz plin cu sapte persoane s-a rasturnat, rezultand doua victime. Una dintre ele a decedat in cele din urma, in ciuda.

inca 7 localitati din judetul Constanta intra in carantina

Incepand cu data de 21 noiembrie, ora 20,00, alte sapte localitati din judetul Constanta vor intra i.

UPDATE Fostii primari PSD Daniel Tudorache, Daniel Florea si Marian Vanghelie, vizati de DNA Tudorache spune ca dosarul priveste achizitia de tablete pentru elevii din sectorul 1 Vanghelie: Mi-au spus ca e vorba despre abuz in functie

Procurorii DNA fac joi zeci de perchezitii in doua dosare de coruptie, in care sunt vizati fostul primar PSD al Sectorului 1 al Capitalei Daniel Tudorache, precum si fostul edil a Sectorului 5 Marian Vanghelie. Tudorache a scris pe Facebook ca perchezitia a fost facuta in urma unei sesizari a actualului primar Clotilde Armand pentru achizitia de tablete pentru elevii din Sectorul 1.

O politista din Alba a murit strivita de o autoutilitara neasigurata care a luat-o la vale

Ramona Ioana Micu, agent de politie in varsta de 42 ani, a murit in timp ce incerca sa opreasca o au.

Carantina zonala pentru inca sase localitati din Ilfov si sapte din judetul Constanta. Masura intra in vigoare de sambata seara

Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, a emis sambata, ordinul de carantinare zonala a inca sase localitatidin judetul Ilfov si alte sapte din judetul.

Alte sapte localitati din judetul Constanta intra in carantina

Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta Constanta a aprobat si a propus Departamentului pentru Situatii de Urgenta carantinarea altor sapte localitati incepand de sambata de la ora 20.

Doi primari din judetul Sibiu, infectati cu COVID-19. Cele doua orase pe care le conduc vor intra in carantina de luni

Adrian David, primarul din Avrig, judetsul Sibiu, a anuntat ca fost diagnosticat cu COVID-19, in timp ce orasul pe care il conduce urmeaaza sa intre in carantina de luni. Edilul este internat la.

BISTRITA-NASAUD: Focar de COVID-19 la un centru rezidential pentru varstnici din comuna Matei

Aproximativ 40 de cazuri de COVID-19 sunt inregistrate la un centru rezidential pentru persoane varstnice din comuna Matei, cele mai multe in randul beneficiarilor, potrivit datelor comunicate azi de Institutia Prefectului Bistrita-Nasaud, relateaza Agerpres.

N-ai uitat nimic, Boris? Guvernul Marii Britanii a lansat un clip de promovare a masurilor pentru mediu din care lipseste chiar Marea Britanie (VIDEO)

Amestec de indignare si hohote de ras in randul englezilor, dupa ce Guvernul Johnson a lansat un clip de promovare a planului sau in 10 pasi pentru o Mare Britanie mai verde, din care lipseste chiar Marea.

ştiri de la B1

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2203 seconds )