Libnet.ro
UNICEF

23:45

La sfarsitul lunii mai, toti romanii vor avea 9 zile libere?! Cea mai asteptata DECIZIE a Guvernului

B1 B1,
La sfarsitul lunii mai, toti romanii vor avea 9 zile libere?! Cea mai asteptata DECIZIE a Guvernului

Ziua de Rusalii in calendarul ortodox pica duminica, 27 mai, iar luni, 28 mai, este liber legal. Cum in aceeasi saptamana, vineri, romanii au din nou liber pentru ziua de 1 iunie, am putea avea o vacanta de. continuă pe B1

GATA! Ministrul Muncii tocmai a facut anuntul mult asteptat! Bugetarii vor avea 9 zile libere?!

Ministerul Muncii, Olguta Vasilescu, a precizat ca zilele de 29, 30 si 31 mai nu vor fi libere, infirmand astfel zvonurile exprimate in spatiul public. La sfarsitul lunii exista doua zile lucratoare.

Telecabina Cetatii Devei va fi inchisa pana la sfarsitul lunii. Turistii pot vizita fortul de pe Dealul Cetatii doar pe jos

Aproape 7. 000 de turisti au urcat in ultimele zile, in Cetatea Devei, folosind telecabina. Instalatia de cablu a ajuns intr-o stare avansata de degradare si necesita inlocuirea, astfel ca functionarea monolinerului va fi oprita pana la sfarsitul lunii mai.

Cand vor avea romanii urmatoarea minivacanta

Romanii care lucreaza la stat si la privat se vor bucura de o noua minivacanta la inceputul lunii iunie. incepand cu anul 2017, Ziua Copilului a fost introdusa in lista zilelor nelucratoare de.

Hotarare importanta pe scena politica. Toti romanii sunt chemati la vot

Deputatul PSD Florin Iordache a anuntat ca referendumul pentru familia traditionala ar putea avea loc pe 10 iunie. Peste trei milioane de romani au semnat o initiativa a Coalitiei pentru Familie, prin care.

FOTO VIDEO Cum arata Transalpina la sfarsitul lunii aprilie. Imagini incredibile cu muntii de zapada din calea drumarilor

Pe Transalpina, cea mai inalta sosea din tara, lucrarile de deszapezire sunt in toi. Temperaturile neobisnuit de ridicate pentru aceasta perioada a anului au determinat topirea unui strat consistent de zapada si inlaturarea cu usurinta a ceea ce a mai ramas pe sosea.

Senatorii si deputatii vor avea liber luni si marti; senatorii vor lucra n plen miercuri si joi

Senatorii vor lucra in plen miercuri si joi, in contextul in care luni, 30 aprilie, si marti, 1 mai, sunt zile libere, anunta Agerpres. Potrivit programului aprobat de plenul Senatului, miercuri, 2 mai, si joi, 3 mai, senatorii vor lucra in plen.

Horoscop. Sfatul lunii mai pentru fiecare zodie

Mai este luna frumusetii, o luna in care totul infloreste in jur, iar natura revine la viata. Afla care este sfatul acestei luni pentru fiecare zodie. Berbec Trebuie sa iti limpezesti gandurile, sa.

ştiri de la B1

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2279 seconds )