Libnet.ro
UNICEF

13:15

Sfarsitul lunii septembrie, cel mai bun moment pentru alegerile locale Alegerile parlamentare, in 6 decembrie daca epidemia nu va fi puternica - Orban

Hotnews Hotnews,
 Sfarsitul lunii septembrie, cel mai bun moment pentru alegerile locale Alegerile parlamentare, in 6 decembrie daca epidemia nu va fi puternica - Orban

Cel mai bun moment pentru organizarea alegerilor locale este sfarsitul lunii septembrie, in timp ce alegerile parlamentare ar putea avea loc in 6 decembrie, daca epidemia de COVID-19 va permite, a declarat sambata seara premierul Ludovic Orban. continuă pe Hotnews

Cel mai bun telefon pentru amatorii de retele 5G este si cel mai spectaculos: cat de rapid e noul gadget de top

Piata de telefoane compatibile cu comunicatii 5G este dominata in principal de Samsung si Huawei, dar noul Honor X10 5G vine la pachet cu multe atuuri importante. Cel mai nou smartphone din.

Surse. PNL vrea alegeri locale spre sfarsitul lunii septembrie

Ludovic Orban le-a transmis liderilor din teritoriu ai PNL ca o varianta buna pentru alegerile locale ar fi sfarsitul lunii septembrie sau inceputul lunii octombrie, potrivit unor surse politice.

Alegerile locale ar putea fi organizate in septembrie. Anuntul facut de Ludovic Orban

Ludovic Orban a anuntat ca cel mai bun moment pentru organizarea alegerilor locale ar putea fi sfarsitul lunii septembrie, inceputul lunii octombrie.

Fitbit Charge 4: Cel mai bun tracker de fitness (TECH REVIEW)

O sa fiu sincer: cand am scris prima oara despre lansarea lui Fitbit Charge 4, gandurile mele initiale au fost eh, o sa revin la Versa 2 dupa ce il testez. La cateva saptamani distanta, acea siguranta a disparut complet.

P Huawei MatePad Pro, tableta cu cel mai mare raport ecran-corp din lume, ideala pentru activitatile profesionale, de invatare sau de relaxare

Utilitatea unui dispozitiv cu un ecran mai mare decat al unui smartphone si mai portabil decat un laptop sau PC s-a vazut cel mai bine in zilele de izolare. Video call-uri, sedinte, lectii online, toate aceste lucruri au testat din plin infrastructura de internet, dar si device-urile pe care fiecare le-a folosit pentru a ramane conectat cu activitatile obisnuite, chiar si de acasa. Vorbim despre tableta, acest dispozitiv aflat la granita dintre laptop si telefonul mobil, care se remarca printr-un ecran generos si o baterie puternica. in materialul de astazi, o sa discutam despre Huawei MatePad Pro, tableta varf de gama recent lansata de HUAWEI si propunerea companiei pentru anul 2020 in materie de tablete.

Coronavirus: Suedia a inregistrat sapte zile la rand cel mai mare numar de decese pe cap de locuitor din Europa

Suedia, care a optat pentru o strategie mai relaxata pentru combaterea pandemiei de coronavirus decat majoritatea tarilor europene, a inregistrat sapte zile la rand cel mai mare numar de decese de COVID-19 pe cap de locuitor din Europa, relateaza Reuters. Numarul mare de decese din Suedia - o surpriza, sustine epidemiologul-sef al tarii.

Suedia are cel mai ridicat numar de decese COVID-19 pe cap de locuitor din Europa

Suedia, care a optat pentru o strategie mai putin restrictiva pentru combaterea noului coronavirusului comparativ cu alte state europene, a inregistrat in ultimele sapte zile cel mai ridicat numar de decese pe cap de locuitor din Europa din cauza COVID-19.

Cine a distrus, de fapt, biblioteca din Alexandria. Cel mai mare mister al lumii antice

Unul dintre cele mai mari mistere ale lumii antice este distrugerea Bibliotecii din Alexandria, cel mai cunoscut asezamant cultural din istoria omenirii. Se spune ca aceasta ar fi fost distruza de Cezar, altii spun ca pur si simplu a luat foc, in timp ce unele surse arabe sustin ca vinovat de disparitia acesteia ar fi .

Naomi Osaka, sportiva cel mai bine platita din lume

Japoneza Naomi Osaka, fosta lidera a ierarhiei WTA, este sportiva cel mai bine platita din lume la ora actuala.

127 noi cazuri de coronavirus in Romania - Cel mai mic numar raportat din 26 martie pana in prezent. Bilantul total al infectarilor a ajuns la 17.712. La ATI sunt 200 de pacienti

Grupul de Comunicare Strategica a anuntat ca in ultima zi au fost depistate pozitiv cu coronavirus 127 de persoane. Este cel mai mic numar de contaminari raportat din 26 martie pana in prezent. Astfel, numarul.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2367 seconds )