Libnet.ro
UNICEF

15:15

Sfasiata de durere. Ce a facut Simona Secrier, sotia lui Mihai Constantinescu, la cateva ore dupa moartea lui

Playtech Playtech,
Sfasiata de durere. Ce a facut Simona Secrier, sotia lui Mihai Constantinescu, la cateva ore dupa moartea lui

Mihai Constantinescu este plans de o tara intreaga. Dupa ce zilele trecute Tamara Buciuceanu a lasat romanii in lacrimi, acum decesul lui Constantinescu ofera alte clipe grele. Familia atistului era pregatita de cele mai rele vesti, dat fiind faptul ca se afla internat in spital deja de luni bune. Ce a facut Simona Secrier la . continuă pe Playtech

Cine sunt Simona Secrier si Mihaela Constantinescu, actuala si fosta sotie ale lui Mihai Constantinescu FOTO

Mihai Contanstinescu a fost insurat de doua ori, avand relatii cu numeroase femei, dintre care si nume celebre sau mai putin cunoscute. Printre cele care au reusit sa il duca pe regretatul artist pana in fata altarului au fost Mihaela Constantinescu si Simona Secrier. Cele doua se cunosc de ceva timp, insa niciuna dintre sotiile .

Reactia sotiei lui Mihai Constantinescu, dupa moartea artistului. M-am ratacit pe acest pamant!

Sotia lui Mihai Constantinescu a oferit primele declaratii, de la moartea artistului. Simona Secrier a facut marturisiri cutremuratoare, marcand astfel o prima reactie, dupa trecerea in nefiinta a indragitului compozitor si cantaret. Acesta s-a stins marti seara, la Spitalul Floreasca din Capitala. Reactia sotiei lui Mihai Constantinescu, dupa moartea artistului Simona Secrier, sotia regretatului Mihai .

Sicriul cu trupul neinsufletit al lui Mihai Constantinescu va fi depus la Biserica Sfanta Vineri- Noua din Capitala inmormantarea va fi joi

Sicriul cu trupul neinsufletit al cintaretului Mihai Constantinescu va fi depus miercuri la Biserica Sfanta Vineri-Noua din Bucuresti miercuri, dupa ora 13. 00, a confirmat pentru Mediafax Simona Secrier, sotia muzicianului.

ştiri de la Playtech

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2117 seconds )