Libnet.ro
UNICEF

08:30

Sfat de sanatate. Care sunt cauzele tiuitului in ureche si cum se trateaza

Antena3 Antena3,
Sfat de sanatate. Care sunt cauzele tiuitului in ureche si cum se trateaza

Tiuitul in ureche, cunoscut si ca tinitus, este un simptom al unor tulburari ale urechii. Poate fi o problemape termen scurt sau una care dureazaani de zile. Medicul specialist ORL Bogdan Popescu. continuă pe Antena3

Horoscop 16 aprilie. Gemenii au probleme de sanatate, Racii sunt in forma

Horoscop 16 aprilie Berbec Este o zi pe placul vostru, in care schimbarile contureaza un mediu prielnic interesului pentru nou. Variatia va stimuleaza imaginatia si umorul. Parerile celorlalti nu va.

Pe cuvant, cu Ana Iorga. Care sunt cuvintele compuse care se scriu legat si cele care se scriu cu cratima

Ana Iorga a vorbit la rubrica Pe cuvant despre cuvintele compuse, care de multe ori ne pun in mare incarcatura. Nu stim daca sa le scriem cu cratima sau intr-un singur cuvant. Alteori, nu stim daca.

Programul Rabla incepe oficial vineri - Care sunt conditiile si ce se schimba

Pe 12 aprilie incepe oficial programul Rabla care ajunge la a 15-a editie si cuprinde si componenta care incurajeaza cumpararea de masini electrice. Majoritatea lucrurilor raman neschimbate fata de 2018, dar vin si cateva modificari. Suma alocata este de 320 milioane lei, pentru circa 35. 000 de prime de casare, cuantumul primei de casare fiind de 6. 500 lei. Ea se acorda pentru autovehiculul nou al carui sistem de propulsie genereaza maximum 120 g CO2/km, iar in Rabla Plus ecobonusul maxim este de 10. 000 euro pentru cei care cumpara masini 100% electrice.

Craiova: PSD organizeaza astazi un miting la care sunt asteptate 40.000 de persoane

PSD va organiza vineri, la Craiova, un miting electoral la care pesedistii spun ca vor veni zeci de mii de oameni. Claudiu Manda, candidat la alegerile europarlamentare, a spus, miercuri, ca sunt multe organizatii PSD care vor sa organizeze mitinguri, iar prima manifestatie va avea loc la Craiova vineri, de la ora 16.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2068 seconds )