Libnet.ro
UNICEF

05:15

Sfaturi esentiale pentru un Black Friday de succes: ce strategii pot aplica retailerii

Adevărul Adevărul,
Sfaturi esentiale pentru un Black Friday de succes: ce strategii pot aplica retailerii

O analiza pe Black Friday 2015 ofera cateva directii si sfaturi importante pentru editia evenimentului din acest an. Tendintele vor fi mentinute, iar unele vor fi accentuate. continuă pe Adevărul

Black Friday 2016: sfaturi pentru cumparaturi reusite in Vinerea Neagra

Black Friday 2016 este din ce in ce mai aproape, iar in acest articol itivom oferi cateva sfaturi pentru a avea o experienta cat mai buna. Black Friday 2016 este evenimentul cu ocazia caruia veti putea beneficia de cateva dintre cele mai bune reduceri oferite pe parcursul anului acesta. in Romania, Black Friday a ajuns [].

Livrarea produselor de Black Friday: evoMAG promite ca va livra tot in mai putin de o saptamana

Pana la Black Friday mai avem aproape trei saptamani, dar pregatirea magazinelor a inceput cu luni bune inainte. Acum, evoMAG anunta ca in 48 de ore va reusi sa livreze aproape 50% din comenzi.

Studiu: cand incep romanii sa se intereseze de Black Friday

Black Friday va fi in Romania pe 18 noiembrie. Tot atunci vor fi cele mai multe magazine participante. Totusi, oamenii se intereseaza de promotii cu mult inainte.

Black Friday 2016: cele mai cautate categorii de produse

Black Friday 2016 va avea loc peste cateva saptamani, iar acum, un studiu a identificat catevadetalii interesante in legatura cu preferintele utilizatorilor. Conform unui nou studiu, romanii au inceput deja sa se intereseze de ofertele de Black Friday 2016. Din cate se pare, in fiecare an cautarile efectuate pe dispozitive mobile se dubleaza in aceasta [].

Black Friday-ul de joi

Intr-o campanie normala de reduceri, primul impuls este sa te intrebi ce-o sa dispara mai intai: stocurile sau discounturile? La noi, fie nu prea exista stocurile din start, fie nu prea exista discounturile. Altex a lansat campania Black Friday, in acest an, intr-o joi din octombrie pe 20), si isi propune sa o duca asa timp de patru saptamani promitand si stocuri suficiente.

Alina Arhire, eMAG: In Bulgaria si Ungaria, ritmul de crestere al Black Friday este mai rapid decat in Romania

EMAG, cel mai mare retailer online pe plan local, isi propune o dublare a vanzarilor cu ocazia evenimentului Black Friday din acest an, perioada in care vanzarile inregistrate in tari precum Ungaria si Bulgaria le depasesc pe cele din Romania, a.

Diferenta dintre intentie si achizitie, editie de Black Friday

Ce intentioneaza sa cumpere romanii in perioada Black Friday si care sunt produsele care ajung pana la urma a fi cumparate? In ajunul unei noi perioade de promotii, specialistii din starcom MediaVest Group si Leo Burnett Romania revin cu un set de.

Nutritionistul Mihaela Bilic: Copiii trebuie sa inteleaga ca au un program alimentar, nu ca au interdictii. Sfaturi UTILE pentru parinti

Nutritionistul Mihaela Bilic a dat cateva sfaturi parintilor cu privire la o alimentatie sanatoasa pentru copiii lor. Nutritionistul a scris si o carte ABC de nutritie, care se.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2016 seconds )