Libnet.ro
UNICEF

14:45

5 sfaturi pentru romani, in haosul creat de liberalizarea pietei de energie electrica si a scumpirilor ce vor urma

Adevărul Adevărul,
5 sfaturi pentru romani, in haosul creat de liberalizarea pietei de energie electrica si a scumpirilor ce vor urma

Razvan Nicolescu, expert in energie sifost presedinte al Agentiei Europene de Reglementare in Energie ACER), a intocmit o lista de 5 sfaturi, care-i poate ajuta pe cei 6 milioane de romani aflati inca in piata reglementata sa depaseasca haosul creat de liberalizarea pietei de energie electrica. continuă pe Adevărul

Call-center pentru consumatorii interesati de liberalizarea pietei de electricitate

ANRE va da in folosinta incepand de joi un call-center pentru consumatorii interesati de liberalizarea pietei Autoritatea Nationala de Reglementare in Energie ANRE) va da in folosinta, de joi, un call-center pentru a veni in ajutorul consumatorilor interesati de liberalizarea pietei de electricitate, au declarat, miercuri, pentru Agerpres, reprezentantii ANRE.

Raed Arafat, anunt trist pentru romani. Ce se intampla in aceste momente cu noua tulpina de COVID-19

Perioada sarbatorilor a fost marcata ca in orice an de incalcari ale regulilor. in aceasta perioada, restrictiile au fost de o alta natura, romanii fiind rugati insistent sa petreaca sarbatorile de iarna in formula restransa, in casele lor. Bineinteles ca acest lucru nu s-a intamplat, motiv pentru care, autoritatile se tem de ce poate fi .

Liberalizarea pietei de electricitate: gauri acoperite cu petice gaurite

Scandalul iscat in jurul liberalizarii pietei de energie electrica, din cauza careia facturile la curent ar putea urca la cer daca romanii nu schimba furnizorul, a obligat Autoritatea de Reglementare sa amane termenul pana la care pot fi incheiate noi contracte. Totusi, si aceasta masura este controversata, deoarece autoritatile au introdus prevederi care limiteaza alegerea clientilor.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2223 seconds )