Libnet.ro
UNICEF

23:00

Un sfert dintre directorii din companii spun ca sunt interesati de tehnologia blockchain - studiu

Hotnews Hotnews,
 Un sfert dintre directorii din companii spun ca sunt interesati de tehnologia blockchain - studiu

Un sfert dintre executivii intervievati in cadrul unui studiu PwC declara ca au inceput sa implementeze tehnologia blockchain. 10% au spus ca au proiecte dezvoltate in faza pilot in timp ce 15% au proiecte deja operationale. increderea si incertitudinea privind reglementarea sunt cele mai mari obstacole identificate in adoptarea tehnologiei blockchain de catre companii. continuă pe Hotnews

Romnii de la oras si mpart cheltuielile de toamna ntre muraturi, gemuri si haine de iarna/ La tara, un sfert dintre romni si-ar renova macar o camera (sondaj)

Chestionati pe ce cheltuiesc banii toamna, romanii din mediul urban au raspuns, in proportie de 65%, ca pe primul loc pe lista de cumparaturi sunt muraturile, arata un sondaj facut de Provident in lunile iunie si iulie 2018, pe un esantion reprezentativ urban, cu respondenti cu virsta mai mare de 18 ani. in topul cheltuielilor de toamna apar, pe locul doi, hainele si pantofii pentru iarna, pentru 63% din respondenti.

Marcile Unilever, OUT de pe rafturile Kaufland! De la ce a pornit SCANDALUL dintre cele doua companii

Produsele Unilever nu se vor mai gasi pe rafturile lantului de hipermarketuri Kaufland. Retailerul german va scoate din magazinele sale aproximativ 480 de produse ale furnizorului Unilever, in urma unui conflict cu.

Directia de Sanatate Publica Olt: 30% dintre scolile din judet nu au autorizatie sanitara

Aproape 30% din unitatile de invatamant din judetul Olt vor functiona fara autorizatie sanitara in noul an scolar, principalele probleme fiind legate de sursele de apa, grupurile sanitare ori de starea cladirilor, arata un raport al Directiei de Sanatate Publica Olt, citat de Agerpres. 512 unitati scolare au autorizatie sanitara de functionare, in timp ce 149 de unitati de invatamant nu au indeplinit conditiile pentru a fi autorizate.

Ambasada Germaniei, dupa ce Vlcov a sugerat ca FDGR este nazist: Condamnam ferm orice forma de discriminare fata de minoritatea germana / Acuzatiile din ultimele zile sunt lipsite de fundament

Ambasada Germaniei la Bucuresti condamna ferm orice forma de discriminare, defaimare sau dusmanie fata de minoritatea germana si fata de oricare alta minoritate din Romania, dupa ce consilierul premierului, Darius Valcov, a postat pe Facebook un videoclip care sugereaza rezist si Forumul Democrat al Germanilor din Romania sunt organizatii naziste. Aceasta a mai spus ca acuzatiile de felul celor formulate in ultimele zile sunt lipsite de orice fundament si pentru ele nu exista justificare.

Atac cu cutitul la un eveniment muzical din Londra. Politistii sunt pe urmele agresorului

Un barbat se afla in stare grava la spital dupa ce a fost injunghiat in timp ce se afla la un eveniment muzical din Londra. Politia a fost chemata la Eventim Apollo, in districtul Hammersmith, din.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,222 seconds )