Libnet.ro
UNICEF

05:45

Sfidare in trafic din partea unor angajati ai ISU: Au pornit girofarul si au depasit, fara retinere, coloana de opt kilometri de pe Valea Oltului (VIDEO)

B1 B1,
Sfidare in trafic din partea unor angajati ai ISU: Au pornit girofarul si au depasit, fara retinere, coloana de opt kilometri de pe Valea Oltului (VIDEO)

Gest revoltator al unor angajati ai Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Valcea. Profitand de statutul pe care il au, doi angajati au pornit girofarul masinii in care se aflau si au. continuă pe B1

Caz incredibil la lotul de gimnastica: Baza de la Deva ar fi invadata de paduchi. Coordonatorul Nicolae Formite neaga orice astfel de informatie si afirma ca este o razbunare din partea unor parinti al caror copil a pierdut o bursa (VIDEO)

Caz incredibil la lotul de gimnastica al Romaniei. Baza sportiva de la Deva ar fi fost invadata de paduchi, sustin parintii sportivelor. Oamenii dau vina pe directorul Colegiului National Sportiv.

Suspiciuni de plagiat asupra tezei de doctorat a lui Igor Dodon: Candidatul socialist la presedintia Republicii Moldova ar fi preluat pasaje din lucrarile unor autori romani, fara citarea sursei (FOTO)

Politicianul prorus Igor Dodon, candidat din partea Partidului Socialistilor la functia de presedinte al Republicii Moldova, este suspectat ca si-ar fi plagiat teza de doctorat, informeaza.

La un an de la tragedia din Colectiv prind contur primele proiecte de sprijin in cazul unui dezastru similar: Trei centre de arsi, pentru care au venit fonduri din partea Bancii Mondiale, se afla sub gestionarea Ministerului Sanatatii (VIDEO)

Proiecte inca in derulare pentru persoanele arse grav in tragedii crunte precum cea din Colectiv. Trei centre de arsi, pentru care au venit fonduri din partea Bancii Mondiale, se afla sub.

Alegeri prezidentiale in Republica Moldova: Maia Sandu a obtinut cele mai multe voturi din partea moldovenilor care au votat la Bucuresti

Candidata proeuropeana Maia Sandu a obtinut cele mai multe voturi in sectiile deschise la Bucuresti pentru alegerile prezidentiale din Republica Moldova. Potrivit UNIMEDIA, candidata PAS a strans 2. 150 de sufragii, scrie News. ro.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2257 seconds )