Libnet.ro
UNICEF

01:05

SFINTIRE CATEDRALA MANTUIRII NEAMULUI. Patriarhul Bartolomeu I a ajuns la Bucuresti

Antena3 Antena3,
SFINTIRE CATEDRALA MANTUIRII NEAMULUI. Patriarhul Bartolomeu I a ajuns la Bucuresti

Bartolomeu I, Patriarhul Constantinopolului, a ajuns, vineri, la Bucuresti pentru a participa la sfintirea Catedralei Mantuirii Neamului ce va avea loc duminica. continuă pe Antena3

SFINTIRE CATEDRALA MANTUIRII NEAMULUI. Cum arata Catedrala Mantuirii Neamului cu cateva zile inainte de sfintire

SFINTIRE CATEDRALA MANTUIRII NEAMULUI Catedrala Nationala, unul dintre marile proiecte ale Romaniei, va fi sfintita peste cateva zile in contextul celebrarii a 100 ani de la Marea Unire din 1918. Pentru a.

Program SFINTIRE CATEDRALA MANTUIRII NEAMULUI. Ce trebuie sa stii despre CATEDRALA MANTUIRII NEAMULUI

SFINTIRE CATEDRALA MANTUIRII NEAMULUI Evenimentele legate de Sfintirea Catedralei Nationale se vor desfasura dupa urmatorul program: SFINTIRE CATEDRALA MANTUIRII NEAMULUI Vineri, 23 noiembrie 2018, la.

Povestea clopotelor de jumatate de milion de euro care vor rasuna in Catedrala Mantuirii Neamului

Unul dintre cele mai mari clopote suspendate din bisericile europene va rasuna duminica, atunci cand va fi sfintita Catedrala Mantuirii Neamului. Cu o greutate de peste 25 de tone, clopotul, care are gravat pe el chipul Patriarhului Daniel, a fost turnat in Australia. Alte cinci clopote se regasesc in Catedrala Mantuirii Neamului, recent sfintite de patriarh.

FOTO Cat de avansate sunt lucrarile la Catedrala Mantuirii Neamului cu cinci zile inainte de sfintire: imagini inedite din interior

Mai sunt cinci zile pana la sfintirea Catedralei Mantuirii Neamului ce va fi oficiata de Bartolomeu I, Patriarhul Ecumenic al Constantinopolului. Pana duminica, 25 noiembrie, zeci de muncitori lucreaza de zor pentru finalizarea catapetesmei.

Catedrala Mantuirii Neamului, sfintita fara aviz de la ISU. Este ilegala punerea in functiune a unei cladiri aflate in stadiu de executie

Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta ISU) nu a dat aviz pentru inaugurarea Catedralei Mantuirii Neamului, la slujba de sfintire a lacasului, care va avea loc duminica dimineata, fiind asteptati 30. 000 de credinciosi, scrie Recorder. Astfel, inaugurarea Catedralei este in afara legii.

De ce ii deranjeaza Catedrala Mantuirii Neamului pe locuitorii din proximitate

Sunetul provocat de clopotele Catedralei Mantuirii Neamului se aude de la 15 km departare, deranjandu-i astfel pe cetatenii care locuiesc in proximitatea cladirii, dupa cum au semnalat chiar acestia pentru Adevarul. Cel mai deranjant zgomot este provocat de clopotul cel mare, mai adauga cititorii care au semnalat redactia Adevarul.

Cat a costat de fapt Catedrala Mantuirii Neamului: cu cat au contribuit Guvernul si Primaria

Afirmatiile BOR cu privire la sumele totale alocate de stat pentru Catedrala Manturii Neamului sunt contrazise de alte calcule, care arata ca au fost dati mult mai multi bani.

FOTO Au aparut noi fotografii cu stadiul lucrarilor la Catedrala Mantuirii Neamului, interior si exterior. Cand va fi prima slujba

Santierul Catedralei Mantuirii Neamului este in febra marii slujbe de la 1 Decembrie, cand odata cu Ziua Nationala Romania va serba si implinirea a 100 ani de la Marea Unire.

FOTO Noi fotografii cu stadiul lucrarilor la Catedrala Mantuirii Neamului, interior si exterior. Cand va fi prima slujba

Santierul Catedralei Mantuirii Neamului este in febra marii slujbe de la 1 Decembrie, cand odata cu Ziua Nationala Romania va serba si implinirea a 100 ani de la Marea Unire.

Catedrala Mntuirii Neamului va fi sfintita duminica de Patriarhul Daniel si de Patriarhul Ecumenic Bartolomeu I al Constantinopolului. Programul evenimentelor

Catedrala Mantuirii Neamului va fi sfintita duminica, iar Patriarhia anunta ca oamenii care vor sa asiste la ceremonie sunt asteptati pe esplanada din fata catedralei, unde vor putea urmari slujba pe ecranele special montate. in timpul Sfintei Liturghii vor avea acces in catedrala doar cei 2. 000 de invitati oficiali. Slujba va fi oficiata de catre Patriarhul Daniel, alaturi de Patriarhul Ecumenic Bartolomeu I al Constantinopolului.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2276 seconds )