Libnet.ro
UNICEF

18:00

Sharon si Ozzy Osbourne s-au despartit dupa 33 de ani de casnicie

Adevărul Adevărul,
Sharon si Ozzy Osbourne s-au despartit dupa 33 de ani de casnicie

Sharon si Ozzy Osbourne s-au despartit dupa 33 de ani de casnicie, au anuntat, duminica, mai multe surse din industria de divertisment, care nu exclud insa o reconciliere a cuplului in viitorul apropiat, scrie revista People, citata de News. ro. continuă pe Adevărul

Veste soc! Dupa 33 de ani impreuna, Ozzy Osbourne s-a separat de sotie

Dupa 33 de ani de casatorie, Ozzy Osbourne, cunoscut sub numele de parintele heavy metal impreuna cu grupul sau Black Sabbath, si sotia sa Sharon, cu care era casatorit de mai bine de treizeci de ani, s-au separat.

Sharon si Ozzy Osbourne divorteaza! Afla motivul!

Sharon si Ozzy Osbourne se afla in pragul divortului dupa ce artistul a fost prins calcand pe bec. Se pare ca rocker-ul a avut o aventura cu o femeie mai tanara decat el, iar Sharon a aflat si l-a dat afara din casa lor din Los Angeles.

FOTO. Ozzy Osbourne se desparte de sotie, dupa 30 de ani. Afla de ce

Ozzy Osbourne, cunoscut sub numele de parintele heavy metal impreuna cu grupul sau Black Sabbath, si sotia sa Sharon, cu care era casatorit de mai bine de 30 de ani, s-au separat, informeaza media americana citata de agentia France Presse AFP), care sustine ca acesta si-ar fi inselat partenera de viata.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2188 seconds )