Libnet.ro
UNICEF

4 Mai.

Sharp Aquos Zero a iesit din Japonia: Acesta este cel mai usor telefon de 6 inci din lume

Playtech Playtech,
Sharp Aquos Zero a iesit din Japonia: Acesta este cel mai usor telefon de 6 inci din lume

Sharp Aquos Zero a fost anuntat de cateva luni, iar pentru ca a parasit Japonia, sunt sanse mult mai mari sa poti pune mana pe el. Sharp nu este pe lista producatorilor de smartphone-uri cu. continuă pe Playtech

Iohannis si-a dat seama ca ne pleaca tinerii din tara: Care este motivul

Iohannis a transmis un mesaj oficial, marti, 8 ianuarie 2019, la Gala Studentilor Romani din Strainatate. in acel context, prin consilierul de stat, a facut cateva declaratii foarte interesante la adresa tinerilor plecati din tara. Daca nu era evident deja pentru cei ramasi in tara, Romania are de pierdut de fiecare data cand un tanar [] .

IMPOZITE. Mesajul ANAF pentru romanii din Diaspora. Cine este obligat sa depuna declaratii fiscale

Fiscul vine cu noi precizari pentru persoanelecare incaseaza venituri din strainatate. ANAF atrage atentia asupra obligatiei depunerii de declaratii fiscale. in urma.

Haaretz scrie despre demolarea portii de intrare n Cimitirul Evreiesc din Iasi / Rabin: Este o crima

Publicatia israeliana Haaretz scrie despre demolarea portii de intrare in Cimitirul Evreiesc din Iasi, in urma deciziei primariei, care a starnit numeroase critici, si citeaza un rabin, care spune ca ceea ce se intampla este o crima. Primaria Iasi sustine ca Poarta Cimitirului Evreiesc - care dateaza din anii 80 - va fi restaurata si mutata pe un nou amplasament, iar lucrarile se vor finaliza cel tarziu la jumatatea lunii iunie.

ştiri de la Playtech

actualitate, 4 Mai.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2097 seconds )