Libnet.ro
UNICEF

00:07

Ed Sheeran a devenit tata pentru prima oara. Ce nume total neobisnuit a ales cuplul pentru fetita lor (FOTO)

B1 B1,
Ed Sheeran a devenit tata pentru prima oara. Ce nume total neobisnuit a ales cuplul pentru fetita lor (FOTO)

Artistul Ed Sheeran tocmai a anuntat ca a devenit tata pentru prima oara. Sotia lui a nascut o fetita perfect sanatoasa. Cantaretul a dat vestea pe contul personal de Instagram, in urma cu putin timp, c. continuă pe B1

Ed Sheeran a devenit tata. Ce nume a ales cantaretul pentru fiica sa: Suntem in al noualea cer FOTO

Cantaretul britanic Ed Sheeran a anuntat marti, printr-un mesaj publicat pe Instagram, ca a devenit tata, dupa ce sotia lui, Cherry Seaborn, a nascut saptamana trecuta o fetita.

Ed Sheeran a devenit tata. Artistul a anuntat nasterea fiicei sale printr-o postare pe Instagram

Ed Sheeran a devenit tata. Artistul de 29 de ani este casatorit cu prietena lui din copilarie Cherry Seaborn, din ianuarie 2019.

Ed Sheeran a luat-o pe urmele lui Elon Musk. Ce nume i-a pus primului copil, nascut saptamana trecuta

Cantaretul britanic Ed Sheeran a devenit tata pentru prima data! Vestea cea mare a fost data chiar de artist, care a dezvaluit si sexul copilului pe care l-a adus pe lume sotia lui, Cherry Seaborn. Este vorba despre o fetita, care a primit un nume inedit. Fanii nu s-au putut abtine de la comentarii. Ed .

Unul dintre cei mai cunoscuti si iubiti cantareti a devenit tatic. Anuntul i-a luat prin surprindere pe fani

Unul dintre cei mai cunoscuti si iubiti artisti din lume, Ed Sheeran, a anuntat pe contul de Instagram ca a devenit tatic pentru prima oara. Artistul in varsta de 29 de ani s-a casatorit anul trecut cu Cherry Seaborn.

Pentru prima data, Google a creat o simulare cuantica a unei reactii chimice

Cercetatorii Google au folosit pentru prima data un computer cuantic pentru a simula o reactie chimica. Reactia este una simpla, dar aceasta marcheaza un pas important catre gasirea unei.

PENTRU PRIMA JUMATATE A ANULUI IAR Brasov raporteaza un profit de 15,4 milioane lei, in scadere cu 57%

Cifra de afaceri de 158 milioane lei, peste jumatate provenind din vanzarea pieselor de schimb si reparatii de echipamente pentru elicoptere Puma si Alouette IAR Brasov IARV), companie ce realizeaza mentenanta si reparatii pentru elicoptere a raportat, pentru primul semestru al anului, un profit net de 15,4 milioane de lei, cu 57,2% sub cel aferent primelor sase luni ale lui 2019, in contextul diminuarii veniturilor din exploatare cu 30%, la 148,02 milioane de lei, reiese din raportul emitentului publicat, ieri, pe site-ul Bursei de Valori Bucuresti BVB).

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2296 seconds )