Libnet.ro
UNICEF

18:15

Shhaideh, pusa sub urmarire penala de DNA in dosarul Belina. Procurorii cer si urmarirea penala a ministrului Rovana Plumb. Comunicatul DNA

B1 B1,
Shhaideh, pusa sub urmarire penala de DNA in dosarul Belina. Procurorii cer si urmarirea penala a ministrului Rovana Plumb. Comunicatul DNA

DNA a inceput urmarirea penala impotriva lui Sevil Shhaideh pentru abuz in serviciu in dosarul Belina, confirma Directia Anticoruptie, printr-un comunicat. in acelasi. continuă pe B1

USR cere demisia lui Sevil Shhaideh, urmarita penal n dosarul Belina: Liviu Dragnea a capturat statul, el este cel care a fondat un stat paralel

USR sustine intr-un comunicat de presa ca punerea sub urmarire penala a lui Sevil Shhaideh, vicepremier si ministru al Dezvoltarii Regionale si cererea de avizare a urmarii penale impotriva Rovanei Plumb, in dosarul Belina, reprezinta dovezi ca Liviu Dragnea si-a creat, in interiorul administratiei statului, o retea personala de subordonati, care sa raspunda ordinelor si intereselor lui. Totodata, USR cere demisia lui Shhaideh din Guvernul Romaniei, pentru a nu influenta ancheta DNA din pozitia inalta pe care o detine, ca un semn de buna-credinta.

Oficial: Sevil Shhaideh, urmarita penal de DNA in dosarul Insula Belina. Ce acuzatii i se aduc vicepremierului

Vicepremierul Sevil Shhaideh a fost pusa sub urmarire penala si are calitatea de suspect in dosarulInsula Belina, informeza DNA, intr-un comunicat emis vineri presei. Sevil Shhaideh,.

USR cere demisia lui Sevil Shhaideh, dupa comunicatul DNA

La aproape trei ore dupa ce DNA a anuntat punerea sub urmarire penala a ministrului Sevil Shhaideh, vine si prima reactie din partea Opzitiei. USR considera ca punerea sub urmarire penala a lui Sevil.

Dosarul Belina: Cum explica procurorii DNA acuzatiile in cazul ministrilor Sevil Shhaideh si Rovana Plumb

Parti din Insula Belina si Bratul Pavel au fost trecute ilegal din proprietatea statului in proprietatea judetului Teleorman si in administrarea Consiliului Judetean Teleorman, pentru ca, doar la cateva zile, sa fie inchiriate societatii Tel Drum. Totul s-ar fi facut cu ajutorul unor demnitari si inalti functionari, potrivit DNA. Sevil Shhaideh si Rovana Plumb sunt vizate de ancheta procurorilor.

Dosarul Belina: Cata putere aveau Sevil Shhaideh, omul de incredere al lui Dragnea, si Rovana Plumb, cea care l-a tradat pe Ponta

Sevil Shhaideh este unul dintre putinii politicieni in care Liviu Dragnea are incredere. in 2013, Shhaideh era mana sa dreapta la Ministerul Dezvoltarii. Rovana Plumb, anchetata si ea de procurorii DNA, a fost unul dintre oamenii fideli lui Victor Ponta, dar care ulterior a trecut in tabara lui Dragnea pentru a ajunge din nou ministru.

USR cere demisia vicepremierului Sevil Shhaideh, urmarita penal in dosarul Belina

Uniunea Salvati Romania cere demisia vicepremierului Sevil Shhaideh, dupa ce aceasta a intrat in vizorul DNA, privind afacerea Belina.

Va avea curajul Tudose sa le ceara demisia Rovanei Plumb si lui Sevil Shhaideh? Premierul a spus ca el si-ar da demisia daca e urmarit penal! Are nevoie de aprobarea lui Dragnea acum? (FOTO, VIDEO)

Procurorii DNA au dispus vineri punerea sub urmarire penala a ministrului Dezvoltarii, Sevil Shhaideh, pentru ca in vremea cand detinea functia de secretar de stat si-a insusit in.

Va avea curajul Tudose sa le ceara demisia ministrilor Shhaideh si Plumb sau are nevoie de aprobarea lui Dragnea? Premierul declara luna aceasta ca el si-ar da demisia daca ar fi urmarit penal! (FOTO, VIDEO)

Procurorii DNA au dispus vineri punerea sub urmarire penala a ministrului Dezvoltarii, Sevil Shhaideh, pentru ca in vremea cand detinea functia de secretar de stat si-a insusit in.

Codrin Stefanescu acuza demersul DNA ca fiind indreptat impotriva lui Liviu Dragnea

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu acuza demersul DNA, pivind punerea sub urmarire penala a vicepremierului Sevil Shhaideh, ca fiind indreptat impotriva lui Liviu Dragnea.

Senatorul social-democrat Paul Stanescu a anuntat ca PSD va discuta, luni, situatia vicepremierului Shhaideh in partid

Liderul organizatiei judetene Olt, Paul Stanescu, si senator PSD, a declarat, vineri, ca situatia vicepremierului Sevil Shhaideh, pusa sub acuzare de DNA, va fi analizata luni in partid.

ştiri de la B1

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,229 seconds )