Libnet.ro
UNICEF

05:15

SHOW ELECTORAL: Firea, Billy, Nicusor Dan si Cainele

România Liberă România Liberă,
SHOW ELECTORAL: Firea, Billy, Nicusor Dan si Cainele

Pentru Bucuresti se ascute lupta de clasa. Batalia e relansata de o interventie contra naturii a lui. continuă pe România Liberă

Reactia DNA in cazul inregistrarii audio in care Nicusor Dan intervine pentru un afacerist controversat

Directia Nationala Anticoruptie a reactionat, luni, dupa aparitia in presa a inregistrarii in care candidatul unic al Dreptei la Primaria Capitalei, Nicusor Dan, intervine pentru un afacerist controversat pentru a rezolva o problema legata de un restaurant.

Cazul Nicusor Dan - Cainele, noi documente. Actele care il contrazic pe candidatul Dreptei

Noi documente care il contrazic pe Nicusor Dan, in scandalul care s-a iscat dupa ce acesta l-ar fi aparat pe omul de afaceri Mitrache, zis Cainele, au fost prezentate miercuri, la emisiunea Subiectiv, de la Antena 3.

Tomac ii cauta lui Basescu dezbatere cu Firea si Nicusor Dan la Antena 3

Presedintele PMP, Eugen Tomac, acuza lipsa unei dezbateri televizate intre principalii candidati la Primaria Capitalei si evoca perspectiva unei confruntari gazduite de Antena 3 intre Traian Basescu, Gabriela Firea si Nicusor Dan.

Nicusor Dan, replica pentru Firea:Mafia din PSD si urmasii lui Dragnea folosesc aceleasi mijloace murdare in incercarea de a opri indepartarea lor de la butoane

Nicusor Dan, candidatul PNL si al USR-PLUS la Primaria Capitalei, reactioneaza la inregistrarea in care acesta poarta o discutie cu un reprezentant al Primariei Sectorului 4, in care discuta despre cazul unei demolari care urma sa aiba loc in primavara. Gabriela Firea l-a acuzat ca a ajuns sa fie frate cu interlopii.

Eugen Tomac: Gabriela Firea si Nicusor Dan au obligatia sa participe la dezbateri electorale. Traian Basescu va veni oricand la orice discutie serioasa

Presedintele PMP, Eugen Tomac, a subliniat joi, intr-o postare pe Facebook, faptul ca principalii candidati la functia de Primar General al Capitalei trebuie sa participe la dezbateri televizate, astfel incat.

A doua inregistrare compromitatoare cu Nicusor Dan: Lumea spune ca e dealer, interlop, peste

Viceprimarul Capitalei Badulescu i-a transmis un mesaj premierului Orban, marti seara, la Romania TV, dupa aparitia unei alte inregistrari cu candidatului fortelor de dreapta, Nicusor Dan, ca mai are timp sa-l retraga din cursa pentru Primaria Bucuresti. Trafic de influenta? Nicusor Dan, inregistrat pentru a doua oara. Functionarul Zarescu ii atrage atentia asupra Cainelui Luni, .

in spatiul public a aparut o convorbire in care Nicusor Dan ar interveni pentru oprirea unei demolari in Sectorul 4 Reactia candidatului: Mafia PSD si urmasii lui Dragnea folosesc aceleasi mijloace murdare

In spatiul public a aparut inregistrarea unei convorbiri telefonice, in care Nicusor Dan si fostul ziarist Cristian Zarescu, actual consilier al primarului din Sectorul 4, ar interveni pentru oprirea unei.

in spatiul public a aparut o convorbire in care Nicusor Dan ar interveni pentru oprirea unei demolari in Sectorul 4 Reactia candidatului: Mafia PSD si urmasii lui Dragnea folosesc aceleasi mijloace murdare

In spatiul public a aparut inregistrarea unei convorbiri telefonice, in care Nicusor Dan discuta cu fostul ziarist Cristian Zarescu, actual consilier al primarului din Sectorul 4, si ar interveni pentru oprirea.

Firea, raspuns ironic referitor la o dezbatere fata-n fata cu Nicusor Dan: Candidatul Dreptei vine cu Caine, interlopul din parc! Eu vin cu Billy

Gabriela Firea, candidat al PSD pentru Primaria Capitalei, da de inteles ca va accepta dezbaterea cu Nicusor Dan, insa aceasta a avut un mesaj ironic fata de contracandidatul de la PNL si USR-PLUS, despre care sustine ca ar putea veni cu prietenul lui interlop.

Gabriela Firea, data in judecata inainte de Alegerile Locale. Ce l-a determinat pe Nicusor Dan sa ia decizia

Scandal de zile mari inainte de alegerile locale 2020. Gabriela Firea este data in judecata de Nicusor Dan. Ce l-a determinat pe candidatul dreptei la Primaria Capitalei sa ia aceasta decizie?! Nicusor Dan o da in judecata pe Gabriela Firea pentru calomnie Dupa aparitia unei inregistrari in care Nicusor Dan poarta un dialog cu un .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2156 seconds )