Libnet.ro
UNICEF

12:15

Showbiz de Sfanta Maria.

România Liberă România Liberă,
Showbiz de Sfanta Maria.

Unii dintre artisti au ales sa transforme sarbatoarea religioasa a Adormirii Maicii Domnului in business. Cel mai norocos dintre ei a fost Mihai Traistariu, care, de Sfanta Maria a avut nu mai putin de cinci concerte pe litoral, in urma carora a castigat 5000 de euro. La randul ei, Anna Lesko a cantat la o petrecere privata din Capitala pentru care a primit 2200 de euro. Alex Velea s-a deplasat la Satu Mare, de unde s-a intors cu 2500 de euro, potrivit Romania TV. continuă pe România Liberă

Traditii si superstitii de Sfanta Maria. Se impart prune, struguri si faguri cu miere

Adormirea Maicii Domnului sau Sfanta Maria Mare este considerata una dintre cele mai importante sarbatori ortodoxe. Sarbatoarea este precedata de un post de doua saptamani. in traditia populara, Sfanta Maria, inseamna, pe langa semnificatia religioasa, si o serie de obiceiuri si traditii.

Sfanta Maria Mare: Traditii, obiceiuri, superstitii

Crestinii ortodocsi sarbatoresc in fiecare an, la 15 august, Sfanta Maria Mare Adormirea Maicii Domnului). Sarbatoarea de o mare importanta pentru otodocsi este considerata Pastele Verii. In aceasta zi se praznuieste.

Ce trenuri suplimentare va introduce CFR de Sfanta Maria Mare.

CFR Calatori va introduce, in data de 15 august 2013, o serie de trenuri pentru preluarea fluxului de pasageri estimat cu ocazia Sarbatorii Adormirii Maicii Domnului - Sfanta Maria Mare, se arata intr-un comunicat al CFR, transmite Agerpres. Astfel, spre si dinspre centrul de pelerinaj din Ardeal - Manastirea Nicula, vor circula suplimentar trenurile Regio 13310 Cluj Napoca pl. 10) - Gherla sos. 16), Regio 13311 Gherla pl. 05) - Cluj Napoca sos. 12), Regio 13312 Gherla pl.

Peste 2 milioane de romani isi sarbatoresc onomastica de Sfanta Maria: Traditii si obiceiuri din mediul rural

Peste 2 milioane de romani poarta numele Maria, Marin si derivatele acestora, iar mai multe lacasuri de cult din tara care o au ca ocrotitoare pe Maica Domnului isi serbeaza hramul. Traditiile de Sfanta Marie.

Peste 5.000 de jandarmi si 2.000 de pompieri vor supraveghea lacasurile de cult de Sfanta Maria

Peste 5. 000 de jandarmi si 2. 000 de pompieri vor supraveghea lacasurile de cult in timpul manifestarilor religioase care vor avea loc joi, de sarbatoarea Sfintei Maria.

Despre marine, de Sfanta Maria

Astazi se sarbatoreste Adormirea Maicii Domnului, ziua cand Fecioara Maria s-a ridicat la ceruri. Cea mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii este cinstita de toate bisericile crestine, ca nascatoare fara de prihana a Mantuitorului, cea dintai dintre toti sfintii.

Politistii de la Olt ies in strada de Sfanta Maria

Aproximativ 900 de politisti din cadrul Inspectoratului Politie Judetean Olt vor actiona pe timpul manifestarilor prilejuite de Sarbatoarea Adormirii Maicii Domnului Sfanta Marie) de joi 15 august in scopul asigurarii unui climat de ordine si siguranta publica. Pentru ziua de joi sunt preconizate trei manifestari cultural-artistice, religioase si publice a avea loc in judet, la care este estimata participarea a aproximativ 3. 000 de persoane.

Peste 2,2 milioane de romani isi serbeaza joi onomastica de Sfanta Maria

Peste 2,2 milioane de romani isi serbeaza onomastica joi, de sarbatoarea Sfintei Maria, aproximativ 1,8 milioane dintre acestia fiind femei.

ştiri din Monden

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2154 seconds )