Libnet.ro
UNICEF

13:00

Un actor roman il va juca pe Viktor Orban intr-un film despre Angela Merkel

Adevărul Adevărul,
Un actor roman il va juca pe Viktor Orban intr-un film despre Angela Merkel

Un actor roman joaca rolul prim-ministrului Ungariei Viktor Orban intr-un film despre cancelarul german Angela Merkel, intitulat Merkel. continuă pe Adevărul

Un roman va interpreta rolul lui Viktor Orban intr-un film despre Angela Merkel, aflat in pregatire

Un film despre cancelarul german Angela Merkel, a carui actiune este plasata in vara anului 2015 si prezinta etapele care au dus la deschiderea granitelor Germaniei unui milion de refugiati sirieni, este in curs de pregatire, iar din distributie face parte si actorul roman Radu Banzaru, relateaza Mediafax.

Un actor roman, ales sa joace rolul lui Viktor Orban intr-un film despre Angela Merkel si decizia ei de a deschide granitele pentru refugiati (FOTO)

Actorul roman Radu Banzaru a fost ales de catre producatorii lungmetrajului Merkel pentru a interpreta rolul premierului maghiar Viktor Orban in drama care prezinta decizia grea luata de cancelarul german.

Viktor Orban tot mai implicat in secuime: Guvernul maghiar finanteaza cu 73 de milioane de euro proiecte din Harghita, Covasna si Mures

Premierul maghiar Viktor Orban este tot mai implicat pentru a isi spori influenta in randul comunitatii maghiare din Transilvania. Guvernul de la Budapesta finanteaza cu 73 de milioane de euro 66 de proiecte.

Fenomen ingrijorator: Presa in limba maghiara din Transilvania este preluata de partidul premierului Viktor Orban

Viktor Orban isi sporeste influenta tot mai mult in randul comunitatii maghiare din Transilvania. Pe langa proiectele de investitii si finantare acordata in diverse domenii, printre care si in fotbal, ac.

ADIO, MAESTRE! A MURIT marele ACTOR ROMAN! Toata TARA, in LACRIMI! Ce PIERDERE imensa

Marele actor Damian Crasmaru a murit la varsta de 88 de ani, la trei luni distanta de moartea sotiei sale, actrita Carmen Stanescu.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2167 seconds )