Libnet.ro
UNICEF

12:30

Alex Dima a intrat in gura lui Mircea Badea. Reactia realizatorului Antenei 3, lezat de o declaratie a jurnalistului de la Pro TV VIDEO

Adevărul Adevărul,
Alex Dima a intrat in gura lui Mircea Badea. Reactia realizatorului Antenei 3, lezat de o declaratie a jurnalistului de la Pro TV VIDEO

Realizatorul Antenei 3 Mircea Badea s-a simtit jignit de o declaratie facuta de jurnalistul Alex Dima de la Pro TV si a reactionat in stilul caracteristic. continuă pe Adevărul

VIDEO Alex Dima a intrat in gura lui Mircea Badea. Reactia realizatorului Antenei 3, lezat de o declaratie a jurnalistului de la Pro TV

Realizatorul Antenei 3 Mircea Badea s-a simtit jignit de o declaratie facuta de jurnalistul Alex Dima de la Pro TV si a reactionat in stilul caracteristic.

Mircea Badea, despre Kovesi: Nu mi se pare o mare smecherie cu procurorul european. Mi se pare o improvizatie

Mircea Badea a vorbit in pasa emisiunii Sinteza zilei cu in gura presei despre punctajul obtinut de fosta sefa a DNA Laura Codruta Kovesi pentru functia de procuror sef al Parchetului European.

Mircea Badea: Kovesi este absolut disperata sa nu ajunga in fata unei instante. ii e frica de Justitie

Mircea Badea a vorbit in pasa emisiunii Sinteza zilei cu in gura presei despre cererile de recuzare facute de Laura Codruta Kovesi. A fost respinsa si cea de-a doua cerere depusa de Kovesi de.

Mircea Badea RUPE TACEREA si spune ADEVARUL despre Andreea Esca: E BOMBA mondena a anului!

Mircea Badea a reactionat acid dupa ce a aflat ca Andreea Esca a declarat ca romanii sunt dezamagiti si ca nu mai au speranta de acum 20-30 de ani. Duduia Esca, asta e o idee pe care as dori sa.

Mircea Badea: Ce face un tast-bast cand prinde un microfon prima data in viata lui? Vorbeste despre Antena 3 si despre noi!

Mircea Badea a tinut sa faca o serie de precizari in frumoasa emisiune despre care nu sunt foarte clare in spatiul public si in mentalul colectiv. Ce face un tast-bast cand prinde un microfon prima.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2318 seconds )