Libnet.ro
UNICEF

01:05

B1 TV, amendat pentru afirmatiile facute de Radu Banciu si Traian Basescu in cazul Ditrau

Adevărul Adevărul,
B1 TV, amendat pentru afirmatiile facute de Radu Banciu si Traian Basescu in cazul Ditrau

Consiliul National al Audiovizualului CNA) a amendat un singur post de televiziune pentru modul in care a reflectat cazul Ditrau. Este vorba de B1 TV, care a fost sanctionat din cauza unor editii ale emisiunilor Lumea lui Banciu si Dosar de politician. continuă pe Adevărul

Traian Basescu pe tema numirii sefilor de parchete: Controversele publice sunt acum transferate la Iohannis

Fostul presedinte Traian Basescu, omul care a facut mai multe numiri controversate in fruntea parchetelor in cei 10 ani de mandat la Cotroceni, comenteaza numirile facute de Klaus Iohannis, joi, pentru conducerea PiCCJ, DNA si DIICOT.

Radu Banciu, dupa sedinta CNA: Au considerat ca am fost corect. Mi-au dat din oficiu alea 5.000, pe care le luam oricum (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit, in editia de joi seara a emisiunii Lumea lui Banciu, despre amenda de 5. 000 de lei primita de la Consiliul National al Audiovizualului. Vestile sunt bune spre incurajatoare dinspre.

Traian Basescu avanseaza ideea unui guvern de larga majoritate parlamentara format din PNL si PSD

Fostul presedinte Traian Basescu considera ca ar fi o mare greseala ca seful statului sa desemneze un premier tehnocrat pentru ca acesta nu ar avea putere in mod real.

Presedintele Iohannis, despre posibilitatea ca Traian Basescu sa fie noul premier desemnat: Deocamdata... (VIDEO)

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a comentat posibilitatea ca Traian Basescu sa fie noul premier desemnat, in contextul in care CCR a denuntat decizia de a-l nominaliza pe Ludovic Orban pentru aceasta.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2328 seconds )