Libnet.ro
UNICEF

15:00

Antena 3, sanctionata din cauza Oanei Lovin si a Danei Budeanu: Membru CNA: Astea nu sunt emisiuni, sunt executii!

Adevărul Adevărul,
Antena 3, sanctionata din cauza Oanei Lovin si a Danei Budeanu: Membru CNA: Astea nu sunt emisiuni, sunt executii!

Antena 3 a fost sanctionat din nou, dupa mai multe nereguli la emisiunile electorale, prezentate de Mihai Gadea. Televiziunea Intact a primit o amenda de 7 500 lei. continuă pe Adevărul

EXCLUSIV Gina Pistol se retrage din emisiunea de la Antena 1 din cauza sarcinii. Ce i-au transmis medicii iubitei lui Smiley

Insarcinata in patru luni, blondina a fost sfatuita de medicul sau sa stea cat mai potolita in aceasta perioada si sa nu faca deloc efort, motiv pentru care Gina Pistol refuza orice propunere de colaborare. Gina Pistol se retrage de la Antena 1. Care este motivul Considerata una dintre cele mai frumoase femei din Romania, .

Dieta Danei Budeanu. Ce mananca la 12 noaptea si la prima ora, dimineata, de e slaba

Multe doamne si domnisoare au fost curioase de-a lungul timpului in privinta stilului de viata al Danei Budeanu. Creatoarea de moda a marturisit ce face pentru a se mentine in forma si care sunt tabieturile sale. Care este dieta fostei vedete de la Pro TV si ce mananca seara si dimineata? Dieta Danei Budeanu: Ce .

Dana Budeanu il face praf pe Raed Arafat din cauza mastilor! A scos adevarul la iveala, in sfarsit

Dana Budeanu, cunoscuta pentru clipurile ei cu tenta critica la adresa autoritatilor, se pare ca a facut iar valva. in cel mai recent interviu, Dana il acuza dur pe Raed Arafat, subiectul fiind mastile de protectie. Dana Budeanu il face praf pe Raed Arafat din cauza mastilor Dana Budeanu este din ce in ce mai .

Marina Almasan, hartuita de Doina Gradea din cauza lui Mircea Radu. Ce se intampla la TVR

Marina Almasan a comentat zilele acestea pe marginea scandalului iscat de Mircea Radu. Totul a pornit de la declaratiile false ale colegului ei, referitoare la declaratiile de avere. Marina Almasan, hartuita de Doina Gradea din cauza lui Mircea Radu in urma cu o saptamana, un adevarat scandal mediatic a ajuns in presa romaneasca. Mircea Radu .

Televiziunea lui Pandele, amendata din cauza Gabrielei Firea. Ce a comis sotia patronului, in direct la TV

Televiziunea lui Florin Pandele a fost amendata din cauza Gebrielei Firea. Metropola TV, televiziunea Consiliului Local din Voluntari, unde primar este Florentin Pandele, a fost penalizata in sedinta CNA din cauza unei emisiuni in care a fost invitata Gabriela Firea, sotia acestuia, actualul primar al Capitalei. Televiziunea lui Florentin Pandele, amendata de la prima emisiune .

Tesla a dat in judecata guvernul SUA din cauza tarifelor aplicate produselor importate din China

Tesla a dat in judecata guvernul Statelor Unite si pe reprezentantul pentru Comert al SUA Robert Lighthizer, din cauza tarifelor aplicate de administratia Trump produselor pe care compania le importa din China.

FCSB, devastata din cauza Covid-19! Lista trimisa la UEFA are doar 9 jucatori de camp! Cum va arata echipa la meciul cu Slovan Liberec

Pandemia de coronavirus a lovit-o fara mila pe FCSB, care mai are doar 9 jucatori de camp valizi. Cu doar o zi inainte de startul meciului cu Slovan Liberec, din turul trei preliminar al Europa League. Asta in conditiile in care UEFA cere o lista cu 14 fotbalisti apti de joc pentru ca partida sa .

Un barbat si-a lasat tot satul fara internet din cauza unui televizor

Un sat din Marea Britanie a ramas fara internet timp de 18 luni din cauza unui televizor vechi. Misterul din spatele motivului pentru care un sat intreg din Marea Britanie a ramas fara.

Finlanda anuleaza un exercitiu militar international de amploare din cauza pandemiei

Exercitiul militar de mare amploare Arctic Lock, la care urmau sa participe 20. 000 de soldati din 13 tari in primavara viitoare in Finlanda, a fost anulat din cauza pandemiei, a anuntat Ministerul Apararii de la Helsinki.

Andreea Banica, intr-un scandal de proportii din cauza fiicei sale. Ce s-a intamplat dupa ce nu a trimis-o la scoala

Andreea Banica s-a trezit intr-un scandal imens pe nepusa masa. Cunoscuta cantareata a incins spiritele pe retelele de socializare dupa un simplu mesaj pe Instagram care o avea in prim-plan pe fiica sa. Ce s-a intamplat si de ce i-a revoltat pe mare parte din fanii ei? Andreea Banica, scandal de proportii in mediul online.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2315 seconds )