Libnet.ro
UNICEF

01:05

Antonia lanseaza primul single din 2018 Adio featuring Connect-R

Hotnews Hotnews,
 Antonia lanseaza primul single din 2018 Adio featuring Connect-R

ANTONIA incepe 2018 cu un nou single, o colaborare neasteptata cu Connect-R, unul dintre cei mai talentati artisti din Romania. Piesa se numeste Adio si a fost compusa de Connect-R cu DJ Sava si produsa de Alex Cotoi, producatorul roman care a produs cele mai multe dintre hiturile Carla's Dreams, castigator al premiului Grammy cu piesa Baddest Girl in Town a lui Pitbull. Adio este o piesa sensibila, emotionanta, sincera despre dragoste. continuă pe Hotnews

Antonia lanseaza primul single din 2018 Adio featuring Connect-R

ANTONIA incepe 2018 cu un nou single, o colaborare neasteptata cu Connect-R, unul dintre cei mai talentati artisti din Romania. Piesa se numeste Adio si a fost compusa de Connect-R cu DJ Sava si produsa de Alex Cotoi, producatorul roman care a produs cele mai multe dintre hiturile Carla's Dreams, castigator al premiului Grammy cu piesa Baddest Girl in Town a lui Pitbull. Adio este o piesa sensibila, emotionanta, sincera despre dragoste.

Primul OZN din 2018. Cerul carei tari a fost VIZITAT (VIDEO)

Primul OZN din acest an a aparut pe cerul Mexicului hranind entuziasmul persoanelor ce cred in teorii si conspiratii. in imagini este prezentat un obiect neidentificat care leviteaza pe cer.

VIDEO. Primul semn extraterestru din 2018. Un presupus OZN vertical a fost inregistrat pe cerul din Mexic

Un videoclip in care apare un posibil OZN a fost distribuit pe retelel sociale, adeptii teoriilor conspiratiilor fiind entuziasmati ca acesta ar putea fi primul OZN al anului.

CFR Cluj impresioneaza la primul amical din Spania

CFR Cluj, liderul din Liga 1 Betano, a inceput seria amicalelor din cantonamentul spaniol cu o victorie la scor.

STALLONE de Romania: PRIMUL ROMAN din istorie, intr-un rol principal la Hollywood

Florian Munteanu, supranumit Big Nasty a fost ales in rolul principal pentru filmul Creed 2, continuarea filmelor legendare din seria Rocky cu Sylvester Stallone in rolul principal. Florian.

Dodon: Sistemul electoral mixt este cea mai mare garantie ca PSRM va fi la guvernare dupa alegerile din 2018

Igor Dodon ii contrazice pe cei care sustin ca socialistii ar fi acumulat mai multe mandate in cadrul sistemului electoral proportional si subliniaza ca anume sistemul mixt este cel care ii va aduce succesul la alegerile parlamentare din 2018.

Decizie istorica luata de Coreea de Nord. Ce se va intampla la Jocurile Olimpice de iarna din 2018

Cele doua Corei au cazut de acord, in cadrul discutiilor dintre reprezentantii sportivi ai celor doua tari, care au avut loc miercuri, sa participe cu o echipa comuna la hochei pe gheata feminin la.

Cum se vor acorda concediile medicale incepand din 2018! Modificarile care au fost facute

Mutarea sarcinii fiscale de la angajator la angajat vine cu o serie de schimbari si in ceea ce priveste obtinerea concediilor medicale. Printre altele, certificatele de concediu medical pot fi obtinute.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2231 seconds )