Libnet.ro
UNICEF

01:05

Avril Lavigne va sustine un concert live prin care vrea sa atraga atentia asupra bolii Lyme

Adevărul Adevărul,
Avril Lavigne va sustine un concert live prin care vrea sa atraga atentia asupra bolii Lyme

Cantareata si compozitoarea canadiana Avril Lavigne a anuntat ca va sustine, in luna octombrie, un concert pentru a atrage atentia si pentru a strange fonduri in sprijinul celor afectati de boala Lyme, comunitate din care face parte. continuă pe Adevărul

PREMIERUL LUDOVIC ORBAN: Avem mai multe masuri prin care vrem sa dezvoltam piata de capital din Romania

Guvernul are mai multe masuri prin care vrea sa dezvolte piata de capital din Romania, a spus ieri premierul Ludovic Orban, la evenimentul care a marcat trecerea Bursei de Valori Bucuresti BVB) in categoria pietelor emergente secundare. Orban a spus ca printre acestea se numara listarea de noi companii de stat, simplificarea procedurilor fiscale pentru investitorii de retail, facilitati fiscale pentru companiile care doresc sa se listeze, precum si lansarea de noi emisiune de titluri de stat prin intermediul BVB.

Consiliul Concurentei a autorizat tranzactia prin care BRD si Raiffeisen intra in actionariatul CIT One

Consiliul Concurentei a autorizat tranzactia prin care BRD - Groupe Societe Generale SA BRD) si Raiffeisen Bank SA intra in actionariatul companiei CIT One SRL, alaturi de Banca Comerciala Romana SA BCR), cu conditia respectarii unor angajamente asumate de catre cele trei banci, conform unui comunicat trimis redactiei.

Liviu Dragnea a pierdut al doilea proces prin care a cerut dizolvarea PSD

Liviu Dragnea a pierdut un nou proces prin care cerea dizolvarea PSD, dupa ce Tribunalul Bucuresti a respins solicitarea fostului lider al social-democratilor. Decizia nu este definitiva si poate fi atacata.

Sistemul prin care NASA vrea sa puna iar oameni pe Luna

NASA a construit un nou sistem care ar putea face aterizarea pe Luna si pe Marte mult mai putin riscanta si are deja planuri sa-l testeze intr-o misiune viitoare. Proiectul agentiei Safe and.

Solutia prin care ar putea fi oprit un tip de poluare la care nici nu te-ai gandit pana acum

Un dispozitiv care capteaza particulele de microplastic din anvelope, pe masura ce acestea sunt eliberate in atmosfera, ar putea ajuta la reducerea poluarii devastatoare pe care o.

Senatul a adoptat OUG prin care profesorii primesc un stimulent de 2.000 de lei lunar pe toata perioada starii de urgenta

Senatul a adoptat luni, in calitate de prim for sesizat, initiativa legislativa a PSD care prevede acordarea lunara a unor stimulente de risc pentru cadrele didactice, in valoare de 2. 000 lei, pe perioada starii de urgenta si a starii de alerta. Au fost 85 voturi pentru adoptare, 25 impotriva si 13 abtineri. Proiectul de lege este inregistrat in procedura de urgenta in Parlament si urmeaza sa primeasca votul decizional intr-un plen al Camerei Deputatilor, scrie News.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2102 seconds )