Libnet.ro
UNICEF

19:00

BMC Fest, primul festival de battle MC din Romania, a inceput in Quantic VIDEO

Adevărul Adevărul,
BMC Fest, primul festival de battle MC din Romania, a inceput in Quantic VIDEO

Incepand de astazi, 15 iunie si pana duminica inclusiv, 17 iunie, in clubul Quantic din Capitala va asteapa 3 zile de hip hop, in cadrul primei editii a festivalului BMC Fest, un eveniment derivat din celebra competitie anuala Battle MC Romania. continuă pe Adevărul

Singurul festival de muzica electronica din Romania care are loc pe o insula. Cine sunt cei peste 40 de artisti care se vor desfasura in mijlocul Dunarii

O insula situata pe Dunare la granita dintre Romania si Bulgaria, in apropierea punctului de trecere cu bacul intre Calarasi si Silistra, se transforma in cel mai fierbinte punct al distractiei din Romania. La sfarsitul lunii iulie are loc acolo cea de-a sasea editie a 3 Smoked Olives Island, singurul festival de muzica electronica din tara care are loc pe o insula.

MedLife achizitioneaza SfatulMedicului.ro, cea mai mare platforma de informatii medicale din Romania

MedLife, liderul pietei de servicii medicale private din Romania, anunta achizitia in proportie de 100% a platformei sfatulmedicului. ro cel mai mare hub de informatii medicale din Romania. infintat in urma.

IMM-urile si antreprenorii din Romania, incurajati sa patrunda pe piata SUA

Prin programul Smart Start USA, acestia pot accesa finantare pentru extindere pe piata nord-americana * Ilan Laufer: Romania are nevoie de un program care sa sprijine IMM-urile si patrunderea acestora pe pietele externe, si care sa nu mai depinda de niciun guvern ori alta institutie publica Proiectul Smart Start USA, initiat si coordonat de Ilan Laufer, fost ministru al Mediului de Afaceri, Comert si Antreprenoriat, este un program destinat facilitarii accesului IMM-urilor din Romania, si din Europa de Est, pe piata americana, prin crearea unui parteriat extins cu autoritatile locale, camerele de comert, sindicatele si societatea civila.

Forumul Judecatorilor din Romania, REACTIE DURA dupa atacurile de la mitingul PSD la adresa magistratilor

Forumul Judecatorilor din Romania FJR) reactioneaza extrem de dur dupa declaratiile liderului PSD, Liviu Dragnea, si ale presedintelui ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, de la mitingul de sambata din Piata.

Harta SALARIILOR din Romania. Care sunt judetele cu cele mai mari castiguri si unde bantuie cea mai crunta saracie (FOTO)

La prima vedere, ai putea spune ca salariile din Romania au crescut anul acesta dupa trecerea tuturor contributiilor de la angajator la angajat. insa diferentele salariale dintre regiuni si judete au ramas.

Date ingrijoratoare despre adolescentele din Romania. Stam mai prost ca Rwanda, Trinidad-Tobago, Botswana sau Burundi

Romania ocupa un rusinos loc 54 in topul conditiilor de trai oferite copiilor, cu doua pozitii mai jos decat anul trecut. Clasamentul a fost intocmit de Salvati Copiii, organizatie care a monitorizat.

Topul salariilor uriase din Romania. Cat castiga sefa DNA

Romania poate fi considerata si tara salariilor mari. Daca ne uitam unde trebuie, cum ar fi institutiile importante si in special la functiile de conducere de acolo. BNR, ASF si ROMATSA detin de.

A incercat sa se SINUCIDA la aflarea diagnosticului. Dezvaluiri CUTREMURATOARE despre o mare artista din Romania: Ea a stiut tot timpul ca este grav bolnava

Artista Anda Calugareanu a murit la doar 45 de ani, in urma unei lungi suferinte. Sotul regretatei artiste, Alexandru Medeleanu, a povestit cum i-au gresit diagnosticul medicii romani. Din cauza durerilor,.

Japonezii isi paveaza Capitala cu PANOURI SOLARE la un cost mai mic decat autostrazile din Romania...

Tokyo va fi pavat cu panouri solare, a anuntat guvernul metropolitan din capitala Japoniei. Viitoarele strazi solare care capteaza energia soarelui prin intermediul unor panouri instalate sub suprafata.

Ai masina la MANA A DOUA? Anunt de ultima ora pentru TOTI SOFERII din Romania: Principalele vizate sunt autoturismele aduse din GERMANIA

Anularea timbrului de mediu din 2017 a favorizat la cresterea volumului de inmatriculari si reinmatriculari pe piata masinilor rulate. in acest context, CarZZ. ro a realizat un chestionar pentru a afla topul.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2346 seconds )