Libnet.ro
UNICEF

07:16

Cannes 2018: Lungmetrajul Shoplifters, de Hirokazu Kore-eda, obtine trofeul Palme d'Or

Hotnews Hotnews,
 Cannes 2018: Lungmetrajul Shoplifters, de Hirokazu Kore-eda, obtine trofeul Palme d

Lungmetrajul Shoplifters, de Kore-Eda Hirokazu, a fost recompensat cu trofeul Palme d'Or, la gala de inchidere a Festivalului de Film de la Cannes, care a avut loc sambata seara. continuă pe Hotnews

Cannes 2018 - Lungmetrajul Shoplifters, de Kore-Eda Hirokazu, a fost recompensat cu trofeul Palme dOr. Lista completa a castigatorilor

Lungmetrajul Shoplifters, de Kore-Eda Hirokazu, a fost recompensat cu trofeul Palme dOr, la gala de inchidere a celei de-a 71-a editii a Festivalului de Film de la Cannes care a avut loc sambata seara.

Cannes 2018 - Lungmetrajul Girl, de Lukas Dhot, a fost premiat cu Queer Palm

Queer Palm 2018 a fost decernat vineri seara in unanimitate lungmetrajului Girl, al tanarului regizor belgian Lukas Dhot, care povesteste istoria adevarata a unei adolescente nascute baiat care viseaza sa devina balerina, au anuntat organizatorii.

Cannes 2018. Castigatorii premiilor Cannes 2018. Shoplifters, al regizorului japonez Hirozaku Kore-Eda ia Premiul Palme dor

Cannes 2018 Actorul italian Marcello Fonte a obtinut premiul pentru interpretare masculina, sambata, pentru rolul sau din Dogman, regizat de compatriotul sau Matteo Garrone, in care detine rolul unui expert.

Cannes 2018. Filmul portughez Diamantino a castigat marele premiu al sectiunii paralele Semaine de la Critique

Filmul portughez Diamantino, regizat de Gabriel Abrantes si Daniel Schmidt, o comedie despre un imitator al fotbalistului Cristiano Ronaldo, si interpretarea actorului francez Felix Maritaud din Sauvage au fost premiate miercuri seara de juriul sectiunii Semaine de la Critique in cadrul Festivalului de la Cannes 2018, potrivit AFP.

Cannes 2018 Lista filmelor si cineastilor premiati la cea de-a 71-a editie a festivalului

Cea de-a 71-a editie a Festivalului de Film de la Cannes s-a incheiat sambata seara, cand filmul Shoplifters, de Kore-Eda Hirokazu, a fost recompensat cu prestigiosul trofeu Palme dOr.

VIDEO Cannes 2018 Palmaresul comentat: Bunul gust a nvins corectitudinea politica

Faptul ca juriul prezidat de Cate Blanchett a decis sa dea la Palme dor lui Shoplifters de Hirokazu Kore-eda dovedeste ca, in ciuda presiunilor prezentului, juriul a ales filmele cele mai remarcabile artistic, nu politic. Pacat insa ca in palmares nu s-a regasit si un alt film iubit de critici, Burning, de Lee Chang-Dong, care fusese distins cu cateva ore in urma cu Premiul FIPRESCI.

Cannes 2018 - Sting si Shaggy, concert pe treptele Grand Palais Lumiere VIDEO

Sting si Shaggy au sustinut, sambata seara, un scurt concert pe treptele Grand Palais Lumiere, in incheierea galei de premiere a Festivalului de Film de la Cannes.

Cannes 2018: Serghei Loznita a cstigat premiul pentru regie la sectiunea Un Certain Regard cu filmul Donbass

Regizorul ucrainean Serghei Loznita a castigat vineri premiul pentru cel mai bun regizor la sectiunea Un Certain Regard cu filmul Donbass, in care joaca si actorul roman Valeriu Andriuta. Citeste si: EXCLUSIV Cannes Regizorul ucrainean Serghei Loznita: Cine cunoaste istoria Rusiei stie ca nu s-a schimbat nimic.

Cannes 2018. Mic dejun cu mult sange

Daca de dimineata francezii sunt bine cunoscuti pentru cafeaua cu lapte si un croissant n-am sa uit niciodata cum la prima calatorie in Franta, in 1990, dupa Revolutie, stateam la Rouen si seniorul casei s-a sculat in zori ca sami aduca foietajul fierbinte, nu cum e moda acum, sa se cumpere de la supermarket semicongelat si sa se incalzeasca la microunde), anul acesta, la Cannes, de cateva zile.

Cannes 2018: Saisprezece actrite de culoare si metise au protestat pe covorul rosu mpotriva discriminarii

Dupa ce 82 de femei au protestat sambata la Cannes, cerand egalitate salariala intre barbati si femei, miercuri 16 actrite franceze de culoare si metise au facut acelasi lucru pentru a denunta subreprezentarea persoanelor de culoare in cea de-a saptea arta in Franta, noteaza News. ro, care citeaza AFP.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2156 seconds )