Libnet.ro
UNICEF

20:30

Care este cel mai bun film al momentului de pe Netflix. Criticii: E extraordinar, o viziune indrazneata VIDEO

Adevărul Adevărul,
Care este cel mai bun film al momentului de pe Netflix. Criticii: E extraordinar, o viziune indrazneata VIDEO

O noua productie Netflix a reusit performanta de a obtine rating maxim din partea criticilor de specialitate la scurt timp dupa ce a fost lansata pe platforma de streaming. continuă pe Adevărul

Ce inseamna cand spargi o oglinda. De ce cred superstitiosii ca este cel mai rau lucru care ti se poate intampla

Chiar si cei mai putin superstitiosi tin aminte interpretarea sperstitiei atunci cand se sparge o oglinda. in aproape toate culturile, oglinda are o simbolistica aparte. Iata ce inseamna cand spargi o oglinda! Superstitii: Ce inseamna cand spargi o oglinda? Superstitiile arata ca oglinzile au doua puteri magice: aduc ghinion, dar pot purta si noroc. De [] .

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 31 MAI - 7 IUNIE Salt de 5,22% pentru actiunile Nuclearelectrica

Ieri a fost ultima zi in care s-au mai putut achizitiona titluri SNN pentru a beneficia de dividendul cu un randament de circa 10% Actiunile Nuclearelectrica SNN) s-au apreciat cu 5,22%, in raport cu moneda euro, in intervalul 31 mai - 7 iunie, ocupand pozitia a treia in clasamentul randamentelor de la Bursa de Valori Bucuresti BVB), intr-o miscare de continuare a trendintei ascendente pe care cotatia SNN a inceput sa o descrie inca din perioada martie - aprilie a acestui an.

Ashleigh Barty, dupa succesul de la Roland Garros: S-au aliniat astrele si am putut sa joc cel mai bun tenis in cel mai bun moment

Sportiva australiana Ashleigh Barty, castigatoarea turneului de la Roland Garros, a declarat, intr-o conferinta de presa, ca aceasta performanta a sa este ceva incredibil.

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 30 MAI - 6 IUNIE Fondul Proprietatea - cel mai rentabil emitent din BET-FI

Marcand un salt de 10,38% in intervalul 30 mai - 6 iunie, actiunile Fondul Proprietatea FP) reprezinta titlurile cu cea mai buna evolutie din cadrul BET-FI, intr-o saptamana in care indicele financiar a raportat un avans de 4,84%, in special ca urmare a evolutiei puternic pozitiva a cotatiei FP, ce a atins un nou maximum istoric de 1,1 lei/titlu, la finalul intervalului analizat.

Romanca ajunsa cel mai bun hairstylist al lumii in 2016. Am clienti care vin la salonul meu din SUA sau din Singopore

Declarata cel mai bun artist hairstylist al lumii in 2016, Sabou va inaugura, la Cluj,in aceasta vara, prima academie de hairstyling artistic din Romania. Academia va fi deshisa sub celebrulbrand francez Haute Coiffure Francaise, cel care da tonul coafurilor de lux in lume. La inceputul lunii mai,ea a organizat la Cluj, in premiera pentru Romania, show-ul de coafura de lux Haute Coiffure Francaise.

Novak Djokovic, dupa eliminarea de la Roland Garros: Cand joci intr-un uragan, e greu sa produci cel mai bun tenis. Cele mai proaste conditii pe care le-am intalnit

Novak Djokovic 1 ATP) a fost eliminat de Dominic Thiem 4 ATP) in semifinalele de la Roland Garros, dupa un meci perturbat de vant si ploaie. Sarbul a rabufnit la conferinta de presa, criticand conditiile de joc de la Paris, mentionand ca au fost printre cele mai proaste pe care le-a intalnit. Totusi, liderul mondial nu a pus infrangerea pe seama conditiilor, recunoscand superioritatea adversarului.

Mai multe state europe recunosc oficial noul guvern al Republicii Moldova

Franta, Germania, Marea Britanie, Polonia si Suedia au recunoscut oficial noul guvern al Republicii Moldova condus de Maia Sandu si sustin ca Parlamentul, fiind reprezentantul poporului, este cel mai bun loc pentru a rezolva toate problemele politice.

EUGEN TEODOROVICI: Un sistem mai bun de sanatate depinde fundamental de finantare

Realizarea unui sistem mai bun de sanatate in tarile in curs de dezvoltare depinde fundamental de finantare, iar un rol esential le revin ministerelor de Finante, a declarat ministrul Finantelor Publice, Eugen Teodorovici, in cadrul reuniunii G20 de la Fukuoka, Japonia.

Teodorovici: Un sistem mai bun de sanatate in tarile in curs de dezvoltare depinde fundamental de finantare

Realizarea unui sistem mai bun de sanatate in tarile in curs de dezvoltare depinde fundamental de finantare, iar un rol esential le revin ministerelor de Finante, a declarat ministrul Finantelor Publice, Eugen.

Forbes: Lionel Messi, cel mai bine platit sportiv al planetei - Argentinianul este urmat de Cristiano Ronaldo si Neymar

Argentinianul Lionel Messi de la FC Barcelona a fost sportivul cel mai bine platit din lume, in perioada iunie 2018-iunie 2019, potrivit Forbes. Jucatorul argentinian, care urca in premiera pe primul loc, dupa ce anul trecut a fost al doilea dupa boxerul Floyd Mayweather, a fost urmat de alti doi fotbalisti, portughezul Cristiano Ronaldo de la Juventus si brazilianul Neymar de la PSG.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2128 seconds )