Libnet.ro
UNICEF

17:00

Care a fost cea mai difuzata piesa romaneasca pe radio si TV in 2017

Adevărul Adevărul,
Care a fost cea mai difuzata piesa romaneasca pe radio si TV in 2017

Media Forest a lansat topul celor mai difuzate piese romanesti de catre televiziuni si radiouri. Printre artistii clasati in primele 10 locuri se numara Delia, The Motans,Carlas Dreams siSmiley. continuă pe Adevărul

Care a fost cea mai difuzata piesa romaneasca la radio si TV in 2017

Media Forest a lansat topul celor mai difuzate piese romanesti de catre televiziuni si radiouri. Printre artistii clasati in primele 10 locuri se numara Delia, The Motans,Carlas Dreams siSmiley.

[P] Nu trebuie sa iti spuna altii care e cea mai buna retea pentru afacerea ta. Convinge-te singur!

Cuvantul Freedom il traducem in acelasi fel, dar libertatea pentru fiecare dintre noi poate insemna ceva diferit. Pentru companii, Telekom defineste acest concept prin platforma comerciala BusinessLiber cu care a schimbat regulile pietei pentru antreprenori. Pe langa beneficii precum internet mobil nelimitat la viteze 4G si minute si SMS nelimitate, totul la preturi incepand de la 5 euro lunar, plus TVA, inseamna libertatea de a alege un contract fara perioada minima contractuala si fara taxa de reziliere. Plus libertatea de a opta pentru cea mai buna retea pentru afacerea fiecarui antreprenor.

Tanara care a luat cea mai mare nota din lume la examenul Cambridge, la Studii Media, este din Romania

O eleva de la Transylvania College din Cluj a obtinut cea mai mare nota din lume la examenul Cambridge de Studii Media.

Cea mai buna caracteristica a zodiei tale. Uite ce te face cu adevarat special

Zodia in care te-ai nascut spune foarte multe despre tine, inclusiv care este cea mai buna latura a sa. Fiecare semn astrologic are un punct forte pe care trebuie sa mizeze atunci cand ii este cel mai.

ANALIZA Care au fost cele mai mari 15 tranzactii din Romania in 2017

Piata de fuziuni si achizitii din Romania a inregistrat o valoare de 3,8 miliarde euro in 2017, arata o analiza a Deloitte Romania, care identifica cele mai mari 15 tranzactii care au avut loc anul trecut la noi in tara.

Ilinca Vandici, vacanta de cosmar in Thailanda. Cea mai urata in care am fost vreodata. Gandaci, prostitutie

Prezentatoarea de televiziune Ilinca Vandici A TRAIT vacanta de cosmar in Thailanda, cea mai urata pentru ea, dupa propriile marturisiri. De Revelion, Ilinca Vandici si sotul sau au mers.

Ce a descoperit barbatul care a facut munca a zeci de cercetatori

Oamenii de stiinta au fost anuntati de un simplu cetatean ca a avut loc o eruptie vulcanica subacvatica. Mai trist este ca a fost cea mai mare eruptie de acest gen inregistrata vreodata. Un simplu barbat a surprins pe fereastra avionului cea mai mare eruptie subacvatica inregistrata vreodata, eruptie despre care oamenii de stiinta nici [].

Decembrie 2017, cea mai intunecata luna din istoria Moscovei. Soarele a iesit din nori doar 6 minute

Decembrie este cea mai putin luminoasa luna in intreaga Rusie, iar Moscova vede soarele, in medie, timp de 18 ore. In ultima luna a anului trecut, insa, capitala Rusiei a fost lipsita aproape total de lumina soarelui, scrie Moscow Times, citand portalul de specialitate Meteonovosti.

Cea mai grea iarna din Romania. Marele viscol din 1954 a ingrozit bucurestenii! Cum arata atunci Piata Universitatii - GALERIE FOTO

De-a lungul anilor, Romania s-a confruntat cu ierni mai aspre, cu ger si zapada viscolita. Dintre toate episoadele de viscol ce.

M-am dezis de Dumnezeu Andreea Marin, despre cea mai grea perioada din viata sa

Andreea Marin, una dintre cele mai indragite vedete de la noi, si-a deschis sufletul si a vorbit despre cea mai grea perioada din viata sa, momentul in care a trebuit sa isi ia adio de la mama sa.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2033 seconds )