Libnet.ro
UNICEF

19:00

Cati bani iau pe saptamana vedetele de la Survivor. Topul celor mai bine platiti Faimosi

Adevărul Adevărul,
Cati bani iau pe saptamana vedetele de la Survivor. Topul celor mai bine platiti Faimosi

Cel de-al doilea sezon al reality-show-ului Survivor - Romania a inceput in forta la Kanal D, iar membrii echipei faimosilor sunt nume unul si unul din showbiz-ul romanesc si nu numai. Cine sunt concurentii din aceasta echipa care s-au ales cu cele mai mari onorarii?. continuă pe Adevărul

Survivor Romania 2021. Ce bani iau vedetele de la Faimosii. Sumele sunt colosale, un singur artist a rupt norma

Survivor Romania 2021 a debutat in forta in al doilea an pandemic. Televiziunea turceasca Kanal D, din Romexpo, a dat lovitura din nou. Acum s-a aflat si ce bani iau vedetele de la Faimosii. Sumele sunt colosale, deloc de neglijat. Survivor Romania 2021 Ce bani iau vedetele de la Faimosii Pana in prezent s-au .

Catalin Morosanu s-a imbogatit din show-urile TV. Cati bani a castigat in ultimii 2 ani

Desi este sportiv de performanta, Catalin Morosanu s-a imbogatit din show-urile TV. S-a aflat cati bani a castigat fostul concurent de la Ferma. Oraseni vs. Sateni in ultimii 2 ani din televiziune. Cati bani a facut Catalin Morosanu din televiziune Daca acum se afla in Republica Dominicana pentru a filma Survivor Romania, anul trecut, sportivul .

Cati bani castiga o infirmiera in Romania. Situatia dezastruoasa din tara

Astazi, in intreaga tara au avut loc proteste ale cadrelor medicale. Federatia Solidaritatea sanitara a organizat manifestatii in fata Guvernului Romaniei si in fata prefecturilor din toata Romania pentru a-si striga nemultumirea. Cati bani castiga o infirmiera in Romania Astazi, incepand cu ora 12. 00, peste 100 de sindicalisti din domeniul Sanatatii, apartinand Federatiei Solidaritatea Sanitara, .

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2077 seconds )