Libnet.ro
UNICEF

18:30

Cati bani au strans vedetele Antenei la teledonul Romani impreuna

Adevărul Adevărul,
Cati bani au strans vedetele Antenei la teledonul Romani impreuna

Duminica, din platoul Antena Group, a fost transmis in direct, simultan pe cinci canale tv, Antena 1, Antena Stars, Happy Channel, ZU TV si Antena 3, vreme de sase ore, teledonul Romani impreuna, cea mai lunga transmisiune tv de acest tip din Romania. continuă pe Adevărul

Binele ne-a unit! Peste 2.6 milioane de euro s-au strans in cadrul teledonului Romani impreuna

Peste 2. 6 milioane de Euro s-au strans in cadrul teledonului Romani impreuna, organizat de Antena 1, Antena Stars, Happy Channel, ZU TV, Antena 3 si Fundatia Mereu Aproape si suma nu se opreste aici.

Primele achizitii pentru spitale, dupa teledonul Romani impreuna: ventilatoare, masti, viziere si teste rapide

La nici 24 de ore de la incheierea teledonului Romani impreuna, difuzat simultan pe cincicanale TVAntena 1, Antena Stars, Happy Channel, ZU TV si Antena 3, vreme de 6 ore, au inceput deja primele demersuri cu banii obtinuti in urma donatiilor.

Un copil bolnav de cancer si-a donat alocatia la teledonul Romani impreuna

Un copil in varsta de sapte ani, bolnav de cancer, si-a donat alocatia, astazi, pentru medicii care lupta in linia intai cu pandemia de coronavirus, in cadrul teledonului Romani impreuna.

Cristina Timis, donatie de 200.000euro la teledonul Romani impreuna pentru medicii care lupta impotriva coronavirus

Cristina Timis, fondatoarea companiei Cris-Tim, a anuntat in cadrul teledonului Romani impreuna, organizat de Antena Group si transmis simultan pe cinci canale TV, inclusiv Antena 3, ca face o donatie de 200. 000 de euro pentru medicii care lupta impotriva coronavirus.

Fiul lui Ion Tiriac, donatie de 100.000euro pentru medicii din Romania la teledonul Romani impreuna

Ion Ion Tiriac, fiul omului de afaceri Ion Tiriac, a facut o donatie impresionanta, astazi, pentru medicii care lupta impotriva coronavirus in spitalele din Romania, in cadrul teledonului Romani impreuna.

Zeci de vedete vor participa la teledonul Romani impreuna organizat de Antena Group

Zeci de vedete s-au alaturat teledonului Romani impreuna, organizat de Antena Group si Fundatia Mereu Aproape in aceasta duminica, de la ora 13:00.

Teledon Romani impreuna pentru medicii care lupta cu pandemia de coronavirus. Suma totala stransa - 2.627.219 de euro

Teledonul Romani impreuna, organizat de Antena Group si transmis simultan pe cinci canale TV, inclusiv Antena 3, are drept scop utilarea sectiilor ATI din spitalele din tara pentru a-i ajuta pe medici sa lupte impotriva pandemiei de coronavirus.

Cum ajuta Ion Tiriac 40.000 de pensionari. De cati bani este nevoie

Dinspre familia magnatului Ion Tiriac vin vesti bune pentru persoanele de varsta a treia. in fapt, persoanele cele mai expuse in plina pandemie. De cati bani este nevoie pentru ajutorarea a 40. 000 de pensionari in aceasta perioada a vorbit fiul lui Ion Tiriac. Cum ajuta Ion Tiriac 40. 000 de pensionari. De cati bani este nevoie .

Angelina Jolie, donatie uriasa. Cati bani a virat din cont

Pandemia de coronavirs i-a determinat pe actorii de la Hallywood si pe artistii internationali sa faca gesturi caritabile. Printre ei se numara si Angelina Jolie, cunoscuta ca o persoana care este preocupata in special de ajutorul copiilor nevoiasi. Astfel, frumoasa actrita a hotarat sa doneze un milion de dolari pentru alimentele destinate copiilor afectati de .

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2379 seconds )