Libnet.ro
UNICEF

15:15

Cine este Pavel Sfera, sosia lui Bono, concurent in prima editie Romanii au talent: Uite ca Bono e roman. Esti o aparitie. Totul te ajuta VIDEO

Adevărul Adevărul,
Cine este Pavel Sfera, sosia lui Bono, concurent in prima editie Romanii au talent: Uite ca Bono e roman. Esti o aparitie. Totul te ajuta VIDEO

Pavel Ster, un roman in varsta de 51 de ani, stabilit in California, Statele Unite, de la varsta de patru ani, este sosia lui Bono, celebrul solist al trupei U2 si a urcat pe scena in prima editie a noului sezon Romanii au talent. continuă pe Adevărul

Elena Udrea a CONFIRMAT! Voi avea GEMENI si vor fi.... Bomba in showbiz! Cine este norocosul tatic (VIDEO)

Elena Udrea a dat un interviu, din Costa Rica, in care a confirmat ca este insarcinata cu iubitul ei, Andrei Alexandrov, precizand ca va avea gemeni. Voi avea doi baieti daca ma ajuta Dumnezeu. Voi.

Cine este tanarul care a ucis 17 oameni in Florida

Un tanar cu probleme de 19 ani a ucis 17 persoane la o scoala din Florida. Este cel de-al doilea incident armat ca gravitate ce a avut loc in campusul unei scoli din SUA. Suspectul, Nikolas Cruz, a fost arestat.

Cine este autorul atacului de la liceul din Florida. Era instabil. Vorbea intotdeauna despre lucruri nebunesti

Nikolas Cruz este un adolescent de 19 ani a deschis focul intr-un liceu din Florida si a ucis 17 elevi. Tanarul era icunoscut de elevii liceului, deoarece a facut adesea amenintarii si afirmatii care.

Cine este domnisoara care il consiliaza pe Tudorel Toader in decizia privind Kovesi. S-a remarcat ca o fana a lui Adrian Nastase (FOTO)

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, are o decizie foarte importanta de facut, decizie asupra careia este exercitata multa presiune din partea PSD. Acesta este cea privind pastrarea sau revocarea Laurei Codruta.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2181 seconds )