Libnet.ro
UNICEF

16:45

Cine face parte din juriul Festivalului Cerbul de Aur 2019

Adevărul Adevărul,
Cine face parte din juriul Festivalului Cerbul de Aur 2019

Reprezentantii TVR au anuntat cine face parte din juriul Cerbul de Aur din acest an, care se va desfasura in Brasov, in perioada 22 - 25 august. continuă pe Adevărul

Doi detinatori ai certificarii CFA vor face parte din Consiliul de Administratie al Bancii Nationale

Asociatia CFA Romania apreciaza noua componenta a Consiliului de Administratie al Bancii Nationale a Romaniei, recent numita de Parlamentul Romaniei, mai ales ca doi dintre noii membri sunt detinatori ai certificarii CFA Chartered Financial Analyst) si membri ai Asociatiei CFA Romania. Este pentru prima data cand doi dintre membrii C. al BNR sunt si detinatori ai certificarii CFA si membri ai Asociatiei CFA Romania. Cristian Popa si Csaba Balint sunt cei doi membri ai asociatiei noastre care isi vor incepe mandatul in toamna acestui an. Dorim sa uram succes tuturor membrilor Consiliului de Administratie al BNR si suntem siguri ca deciziile ce vor fi luate de acestia vor fi in beneficiul dezvoltarii economiei Romaniei si a societatii romanesti in ansamblu, spune Adrian Codirlasu, presedintele Asociatiei CFA Romania.

Min. Turismului: Voucherele de vacanta au scos la lumina mare parte din economia care functiona la negru

Voucherele de vacanta au scos la lumina mare parte din economia care functiona la negru in conditiile in care, anul trecut, numarul operatorilor care au depus cereri de licentiere la Ministerul Turismului a crescut cu 60% iar in primul trimestru din.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2442 seconds )