Libnet.ro
UNICEF

23:16

Cine il inlocuieste pe Moise Guran la Europa FM dupa intrarea in politica

Adevărul Adevărul,
Cine il inlocuieste pe Moise Guran la Europa FM dupa intrarea in politica

Europa FM a anuntat cine va prelua carma emisiunii Romania in direct dupa ce Moise Guran a dat jurnalismul pe politica. continuă pe Adevărul

Cine este Moise Guran si cum a ajuns cunoscut. Incredibil cu ce se ocupa sotia lui

A renuntat la jurnalism pentru politica, iar numele sau se numara printre cele mai vehiculate in aceasta perioada. Cine este Moise Guran si cum a ajuns cunoscut? Cu ce se ocupa sotia lui? Cine este Moise Guran si cum a ajuns cunoscut? Moise Guran 45 de ani), nascut in Drobeta-Turnu Severin, a absolvit Facultatea de .

Cum a reactionat Lucian Mindruta, cand a vazut ca Moise Guran a intrat in politica. A facut bine sau nu?

Lucian Mindruta a reactionat intr-un mod neasteptat, atunci cand a auzit ca Moise Guran a luat o decizie definitiva, legata de cariera de jurnalist. Fostul prezentator si-a transmis gandurile pe contul sau oficial de Facebook, acolo unde a primit numeroase reactii si din partea urmaritorilor sai. Mai mult, in seara de miercuri, foarte multi romani .

SONDAJ Moise Guran - din presa in politica, la USR(-PLUS). Cine castiga mai mult?

Jurnalistul Moise Guran de la Europa FM iese definitiv din presa pentru a-si asuma un rol politic si se alatura USR-PLUS. Pe de o parte, el a explicat ca nu exista cale de intoarcere la meseria de pana acum si ca a comentat de pe margine suficient. Pe de alta parte, el a spus, la Digi24, ca USR si PLUS i-au facut, in 2018, o oferta de a coordona campania, oferta pe care am refuzat-o, n-am considerat ca este un conflict de interese daca lucrez cu ei si din toamna lui 2018 am lucrat cu ei la programe, separat, si cu USR si cu PLUS. Sondaj HotNews. ro: Moise Guran - din presa in politica, la USR-PLUS). Cine castiga mai mult?.

Pe cine sustiune Moise Guran (USR) la Primaria Capitalei: Nicusor Dan sau Vlad Voiculescu?

Pe Nicusor Dan sigur nu-l votez, spunea Moise Guran, recent intrat in USR, in urma cu mai multe saptamani, despre candidatul desemnat al partidului pentru Primaria Capitalei. Desi este membru USR, acesta a fost prezent vineri la lansarea proiectului pentru Bucuresti al lui Vlad Voiculescu, candidatul PLUS.

Moise Guran, despre presa si politica in ultima editie Romania in direct: Cum a fost curtat de Ponta, Valcov, Ciolos Val de laude si incurajari pentru el si partid, la Europa FM Ce se intampla cu Biziday si cu emisiunea radio

Moise Guran, care miercuri a anuntat ca renunta la presa si intra in politica, a spus joi, in ultima editie a emisiunii Romania in direct pe care a realizat-o la Europa FM, ca a fost de multi ani curtat de politicieni si chemat sa isi spuna parerea pe diverse teme politice. El a reafirmat ca a acceptat sa lucreze pentru programele USR-PLUS cand a fost chemat sa ajute. Emisiunea, in care au primit un val de incurajari si laude, de la ascultatori si unii colegi, atat Guran, cat si miscarea USR-PLUS, s-a incheiat cu mesajul postului: De acum, Moise Guran va fi direct pentru Romania. UPDATE Vezi si: pozitia CJI pe tema colaborarii lui Guran cu USR si Plus, la programe ale acestor grupari.

Ce se intampla cu aplicatia Biziday dupa ce Moise Guran a intrat in politica

Fostul jurnalist Moise Guran, care s-a alaturat partidului USR, a explicat ca aplicatia de stiri Biziday, pe care a lansat-o in 2016, va functiona in continuare fara imixtiuni politice, el fiind doar actionar minoritar.

Moise Guran renunta la jurnalism pentru politica. in ce partid s-a inscris

Moise Guran a anuntat in seara de miercuri ca va renunta la cariera sa in jurnalism, in favoarea politicii. Prezentatorul de radio, iar in trecut, si de televiziune, se va retrage definitiv din rolul sau in media, pentru a putea sa si-l asume pe cel politic. Acesta a anuntat si din ce partid politic va .

Moise Guran, transferul anului in politica

Jurnalistul specializat pe teme economice si-a devoalat intentia de a face politica in viitorul Parlament si, probabil, in viitorul Guvern. Faptul ca anuntul lui Moise Guran s-a intamplat de ziua lui Mihai Eminescu arata ca alianta USR PLUS se grabeste sa inchege oferta electorala pentru alegerile legislative si ca ia in serios anuntul presedintelui Iohannis privind anticipatele.

VIDEO Moise Guran renunta la jurnalism si intra in politica

Omul de televiziune Moise Guran a anuntat, miercuri, ca renunta la jurnalism si intra in politica.

Victor Ponta, dupa ce Moise Guran si-a anuntat intrarea in politica: Nu vad nimic de condamnat

Victor Ponta a avut o prima reactie dupa ce Moise Guran si-a anuntat intrarea in politica. Fostul premier sustine ca el i-a propus lui Guran in 2012 sa faca parte din Pro Romania si ca se bucura ca a hotarat sa faca acest pas acum chiar daca a ales sa fie la USR.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2416 seconds )