Libnet.ro
UNICEF

14:15

Cine sunt actorii care joaca in noul serial de la Pro TV, Profu. Din distributie fac parte Cosmin Natanticu si Virgil Iantu

Adevărul Adevărul,
Cine sunt actorii care joaca in noul serial de la Pro TV, Profu. Din distributie fac parte Cosmin Natanticu si Virgil Iantu

Reprezentantii postului Pro TV au anuntat ce actori vor face parte din gasca de adolescenti din noul serial, ce va avea premiera in toamna, Profu. Printre acestia se regasesc Cosmin Natanticu 39 de ani), mai multi fosti concurenti Vocea Romaniei si prezentatorul TV Virgil Iantu 48 de ani). continuă pe Adevărul

Noul Las Fierbinti vrea sa spulbere concurenta. Cine sunt actorii din serialul de la Antena 1

Antena 1 si-a propus sa spulbere concurenta si a produs un serial pe care multi s-au grabit sa il numeasca noul Las Fierbinti. Mangalita, caci asa se numeste serialul care va fi difuzat in curand de postul de televiziue, il are in centrul atentiei pe Stelian Manole, primar de peste 20 de ani. Mangalita este .

Revenire spectaculoasa, dupa 15 ani! Cum s-a pregatit Oana Zavoranu pentru noul serial in care joaca

Oana Zavoranu revine la marea ei dragoste, actoria, dupa o pauza de 15 ani! Vedeta se pregateste sa aiba o aparitie spectaculoasa in fata publicului, fiind atenta la orice mic detaliu. Cu ocazia noului serial in care joaca, Sacrificiul de la Antena 1, Oana le-a pregatit si o mare surpriza fanilor. Cum s-a pregatit Oana .

Cine e militarul care i-a executat pe Nicolae si Elena Ceausescu. inca sunt nervos!

Militarul care i-a executat pe sotii Ceausescu a sustinut ca inca este nervos atunci cand isi aminteste episodul care a adus Romaniei libertate si ca acele clipe nu pot fi uitate niciodata. Cine este acesta si ce a declarat despre momentul in care a ucis unul dintre cele mai discutate cupluri din istorie? Cine este .

Cine e barbatul care a cerut bani pentru rascumpararea Alexandrei si a Luizei. Parintii sunt devastati

O persoana necunoscuta a abordat-o pe mama Alexandrei Macesanu si i-a spus ca fiica ei si Luiza Melencu ar fi in viata. Barbatul ar fi cerut suma de 3. 500 de euro pentru a le elibera pe cele doua tinere. Unchiul Alexandrei a anuntat ca a colaborat cu autoritatile pentru a-l prinde in flagrant pe individ.

Cine sunt scandalagiii care au provocat teroare la Mamaia. Conflictul cu pistoale si cutite ar fi fost cauzat de o fata care s-a distrat cu un barbat din banda rivala

Mai multi indivizi care fac parte din doua bande rivale au provocat un scandal monstru in parcarea clubului Ego, din nordul statiunii Mamaia, in dimineata zilei de vineri, 16 august. Totul a pornit de la o fata care, spun martorii, era iubita unuia dintre barbati, insa s-a distrat toata noaptea cu cei din banda rivala.

Cine este barbatul care s-a sinucis dupa ce a violat o fetita de 11 ani in Giurgiu

Barbatul in varsta de 53 de ani din comuna Baneasa, judetul Giurgiu, acuzat de lipsire de libertate si de viol asupra unei minore de 11 ani din localitate si care a fost gasit spanzurat in urma cu doua.

ştiri din Showbiz

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2053 seconds )