Libnet.ro
UNICEF

15:46

Cine sunt cei sase finalisti din Ultimul trib FOTO

Adevărul Adevărul,
Cine sunt cei sase finalisti din Ultimul trib FOTO

Dupa aproape doua luni de zile petrecute in Madagascar si un ultim joc de eliminare, Ultimul Trib si-a decis aseara finalistii in cadrul editiei difuzate de Antena 1. continuă pe Adevărul

LUCIAN ANGHEL, BURSA DE VALORI BUCURESTI: Anul acesta va fi cel mai bun din ultimul deceniu pentru listarile de obligatiuni

Ovidiu Dumitrescu, Tradeville: Sper ca Elefant si toate celelalte tranzactii pe care le vom intermedia sa aiba o viata foarte buna, nu doar ca utilitate la nivelul companiei sau pentru investitorii initiali, dar si in piata secundara Anul 2019 va fi cel mai bun din ultimul deceniu in ceea ce priveste numarul de emisiuni de obligatiuni listate la Bursa de Valori Bucuresti BVB) a estimat ieri Lucian Anghel, presedintele Consiliului de Administratie al BVB, in cadrul evenimentului ce a marcat intrarea la tranzactionare pe piata AeRO a obligatiunilor corporative emise de retailerul online Elefant. ro ELEF21).

OSCAR 2019. Cine sunt castigatorii la casele de pariuri

Mai sunt doar doua zile pana la decernarea premilor Oscar, iar cea de-a 91 editie se anunta plina de surprize. Casele de pariuri s-au inghesuit sa isi anunte cotele.

Oscar 2019. Cine sunt favoritii din acest an la premiile Oscar

A 91-a editie a Premiilor Oscar, care va avea loc pe 24 februarie, va fi prima fara un prrezentator din 1989 incoace. Criticii de film apreciaza ca va fi o competitie stransa pentru trofeele din acest.

Seful Antena Group din ultimul an, George Ureche, se ntoarce la PwC

Cel care a condus Antena Group in ultimul an, George Ureche, revine la compania de unde a plecat pentru grupul de televiziune, PwC, potrivit unui comunicat al acestei companii. Aceasta precizeaza ca Ureche revine la PwC ca lider al echipei de fuziuni si achizitii.

INTERVIU Maia Sandu. Aceste alegeri sunt cele mai nedemocratice din toata istoria Republicii Moldova. Abuzurile guvernarii sunt sufocante. Noi, liderii opozitiei, suntem urmariti de politie, ne sunt interceptate telefoanele, ne-a fost deschis un dosar pe

Maia Sandu: Abuzurile guvernarii au inceput cu mult inainte de inceperea campaniei electorale si au devenit sufocante in aceste zile. Statul este capturat si institutiile sale sunt folosite impotriva opozitiei. Regimul actual a schimbat sistemul electoral in pofida obiectiilor partenerilor externi, si-a subordonat administratia publica centrala si locala, si-a numit oameni loiali in pozitiile-cheie, inclusiv la Curtea Constitutionala, la Comisia Electorala Centrala, in procuratura, in instantele de judecata si foloseste toate aceste resurse administrative pentru a frauda alegerile. Campania electorala este dominata de dezinformare si stiri false.

ştiri din Showbiz

actualitate, 15:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,229 seconds )