Libnet.ro
UNICEF

09:45

Cine sunt cele patru vedete din cea de-a doua editie a show-ului Poftiti la Nea Marin: A fost memorabil FOTO

Adevărul Adevărul,
Cine sunt cele patru vedete din cea de-a doua editie a show-ului Poftiti la Nea Marin: A fost memorabil FOTO

Dupa incheierea primei editii a emisiunii Poftiti la Nea Marin castigata de Nicoleta Luciu 37 de ani), alte patru vedete se alatura show-ului de la Antena 1. continuă pe Adevărul

Cine sunt cele trei finaliste Vocea Romaniei Junior VIDEO

Vineri, copiii au creat un spectacol extraordinar in semifinala Vocea Romaniei Junior. Andra, INNA si Marius Moga au avut misiunea de a alege care sunt cele mai bune voci din echipele lor pentru a ajunge in Marea Finala.

S-a AFLAT! Cine sunt femeile care au patruns pe teren in timpul finalei Cupei Mondiale si care si-au BATUT JOC de oamenii lui Putin (VIDEO)

Pussy Riot a reusit sa-i pacaleasca pe agentii de securitate de la finala Cupei Mondiale din Rusia. Olga Kuraciova, componenta a formatiei feministe de punk-rock din Moscova cunoscuta pentru versurile.

Vaslui, Teleorman si Mehedinti sunt cele mai sarace judete. Daca nu s-ar da ajutoare sociale si pensii, jumatate din tara ar fi n saracie

Datele oficiale atat europene cat si nationale dovedesc, in fiecare an, ca nu se fac pasi mari in directia estomparii saraciei. Ultimele cifre disponibile sunt din 2017, dar fac referire la anul 2016, iar acestea demonstreaza ca, daca statul nu plati asistatii sociali si pensionarii, jumatate din populatie ar fi in risc de saracie si excluziune sociala. Sunt unele judete care se afla intr-o situatie critica.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2013 seconds )