Libnet.ro
UNICEF

16:45

Cine sunt finalistii de la Cerbul de Aur 2019 si lista pieselor in limba romana din care concurentii au de ales cate una

Adevărul Adevărul,
Cine sunt finalistii de la Cerbul de Aur 2019 si lista pieselor in limba romana din care concurentii au de ales cate una

Televiziunea Romana a dezvaluit numele celor zece artisti care vor concura in cadrul Festivalului International Cerbul de Aur 2019, care se va desfasura in perioada 22-24 august in Brasov. De asemenea, TVR a facut publica si lista pieselor romanesti din care concurentii isi vor alege cate una pe care o vor interpreta pe scena din Piata Sfatului. continuă pe Adevărul

Cine face parte din juriul Festivalului Cerbul de Aur 2019

Reprezentantii TVR au anuntat cine face parte din juriul Cerbul de Aur din acest an, care se va desfasura in Brasov, in perioada 22 - 25 august.

Cerbul de Aur 2019: 71 de artisti s-au inscris in selectie. 12 dintre ei vor canta pentru premii de 55.000 de euro

Organizatorii Cerbul de Aur au inchis sesiunea de inscrieri pentru Concursul international de interpretare al Festivalului Cerbul de Aur editia 2019. 71 de artisi din 21 tari au intrat in cursa pentru un bilet pe scena festivalului de la.

Accident grav pe Aeroportul Otopeni Henri Coanda. Cine sunt cele 4 persoane ranite si transportate la spital

Accident pe Aeroportul Henri Coanda. Totul s-a produs in cursul zilei de marti, 9 iulie. Un microbuz care apartinea unei firme de handling a intrat din plin intr-un autobuz fara pasageri. Cine sunt ranitii? Accident grav pe Aeroportul Otopeni. Cine sunt cei 4 raniti? Patru persoane au fost ranite astazi, 9 iulie, intr-un accident rutier .

Admitere la facultate 2019. Lista universitatilor de stat, private si a celor cu profil militar

Acum ca emotiile notelor de la examenul de la Bacalaureat au trecut, absolventii claselor a XII-a se gandesc la admiterea pentru facultate. Iata o lista cu toate univeristatile de stat, private si de profil militar! Admitere facultate 2019. Lista universitati: de stat, privat si cu profil militar Absolventii ciclului liceal si-au aflat notele de la .

Rezultate BAC 2019. Lista liceelor cu promovare zero Toate sunt tehnologice

Peste 40 de licee tehnologice nu au reusit sa aiba macar un elev care sa fi promovat bacalaureatul. Statistica prezentata de bacalaureat. edu. ro arata ca in 23 de judete exista cel putin cate un liceu de tip tehnologic cu rata de promovare zero.

Marea Britanie: Boris Johnson-Jeremy Hunt - cine sunt ei, care le sunt programele si cine va castiga?

Conservatorii britanici Boris Johnson si Jeremy Hunt, rivalii candidati la functia de premier, s-au confruntat marti intr-o dezbatere televizata aprinsa, cu doua saptamani inainte de deciderea numelui castigatorului, transmite Reuters. Cei 160. 000 de membri ai Partidului Conservator britanic incep sa voteze prin corespondenta pentru a-si alege liderul. si pe viitorul prim-ministru.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,328 seconds )