Libnet.ro
UNICEF

08:30

CNA, o noua amenda pentru Radu Moraru de la Nasul TV: Vor sa mute CNP-ul, da, de pe buletin, sa-l mute in organism

Adevărul Adevărul,
CNA, o noua amenda pentru Radu Moraru de la Nasul TV: Vor sa mute CNP-ul, da, de pe buletin, sa-l mute in organism

Nasul TV a fost amendat din nou de Consiliul National al Audiovizualului CNA). Este a cincea amenda, dar si cea mai blanda, incasata de postul de telviziune in ultimele doua luni. continuă pe Adevărul

Amenda pentru Antena 1. Scenele de la iUmor care i-au revoltat pe cei de la CNA

Postul de televiziune, Antena 1 a fost sanctionat pentru doua momente din cadrul emisiunii iUmor. Amenda pentru Antena 1. Scenele de la iUmor care i-au revoltat pe cei de la CNA Consiliul National al Audiovizualului a stabilit, ca Antena 1 trebuie sa plateasca o amenda de 5,000 de lei. Pe parcursul emisiuni au fost vizionate .

Google, lovit din plin. Amenda colosala pe care a primit-o gigantul

Google a primit o noua amenda colosala! Pentru ce a fost taxat gigantul de data aceasta si cat a trebuit sa scoata din buzunare compania? Google, noua amenda. Pentru ce a fost taxat gigantul de data asta? Colosul mutinational Google a primit o amenda-record de la statul belgian pentru legea uitarii. Gigantul nu a sters .

O noua aplicatie pentru comenzi si livrare de la restaurante, magazine si producatori locali, in Romania

Platforma pentru comenzi si livrare de la restaurante, magazine si producatori locali mobilPay Delivery a fost lansata oficial de procesatorul roman de plati electronice NETOPIA Payments. Ce restaurante se pot inscrie in aplicatie si care sunt comisioanele.

O noua taxa pentru firme, propusa in Parlament

Firmele care au profit brut de cel putin 1 milion de lei pe an vor fi taxate cu 1% pentru alimentarea unui fond prin care tinerii ar urma sa fie sustinuti sa-si cumpere locuinte, conform unei propuneri de lege depuse la Parlament de 12 senatori si deputati de la PSD si ALDE, printre care si fostul ministru pentru Mediul de Afaceri, Stefan Oprea.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2186 seconds )