Libnet.ro
UNICEF

15:15

Competitia re:VERS, dedicata alegerii celui mai bun MC din tara, se muta in online. Cand va avea loc

Adevărul Adevărul,
Competitia re:VERS, dedicata alegerii celui mai bun MC din tara, se muta in online. Cand va avea loc

Cea de-a doua editie a competitiei re:VERS, dedicata alegerii celui mai bun MC din tara, va avea loc online in luna noiembrie, potrivit unui comunicat remis News. ro. continuă pe Adevărul

Secretul celui mai bun piure de cartofi. E reteta de bucatar cu stele Michelin

Langa vita, langa rata, alaturi de o salata, fie cu cartofi zdrobiti sau dat prin sita pentru a avea o textura similara cu cea a unei creme fine, piureul de cartofi este poate cea mai accesata varianta atunci cand vine vorba de garnituri. Chiar si asa, de la gospodine si pana la bucatari, piureul de .

Secretele celui mai bun piure de cartofi din lume. Cheful a primit stele Michelin pentru acest preparat

Piureul de cartofi pare unul dintre cele mai banale preparate din lume, insa un chef francez a reusit sa-l transforme intr-o opera de arta, pentru care a primit stele Michelin. Cei care au gustat din piureul lui Joel Robuchon au spus ca nu exista cale de intoarce la ceea ce stiau pana atunci.

Misterele celui mai adanc lac de pe planeta. Legenda unor aparitii misterioase

Lacul Baikal, situat in sudul Siberiei, inima Rusiei, este cea mai mare rezerva de apa dulce din lume, fiind, de asemenea, si cel mai adanc lac de pe Glob. Baikal este si unul dintre cele mai vechi lacuri din lume, cu aproximativ 20-25 de milioane de ani de existenta. in plus, lacul contine si o .

Cum se face cel mai bun compot de struguri. Reteta este atat de simpla

Compotul, poate cel mai popular aliment si unul dintre cele mai sanatoase, se regaseste in bucataria multor popoare, fiind consumat indeosebi in anotimpurile reci. Toamna, de exemplu, oamenii prefera compoturile facute din fructe de sezon, cum ar fi de gutui, pere sau struguri. Reteta compot de struguri Originile compotului sunt invaluite in negura timpului de .

Cum face Chef Scarlatescu cel mai bun cozonac. Reteta celebrului bucatar

Cozonacul este un preparat nelipsit de pe masa romanilor de sarbatori, insa nu este tocmai simplu de preparat. Astfel, reteta lui Chef Catalin Scarlatescu te va ajuta foarte mult daca esti la primul tau cozonac, iar daca ai experienta in materie, cu siguranta te va ajuta sa-ti iasa un preparat delicios. Reteta de cozonac a .

VIDEO Povestea celui mai vechi baraj al raului Strei. Lacul de acumulare infiintat pentru Uzinele de fier din Calan

Barajul primului lac de acumulare infiintat pe raul Strei, pentru a alimenta Uzinele de Fier de la Calan, se numara printre cele mai vechi din Romania si ar putea fi inclus pe lista monumentelor istorice.

Totul despre Huawei Mate 40, probabil cel mai bun telefon din 2020

Huawei Mate 40 ar trebui sa fie dezvaluit oficial in curand, dar a ajuns deja pe site-ul Amazon Germania. Ca urmare, stim la ce sa ne asteptam, incepand cu pretul. Unul dintre cele mai.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2011 seconds )