Libnet.ro
UNICEF

01:05

Dan Negru, dupa ce s-a aflat ca TVR l-a refuzat pe Andrei Gheorghe fiindca avea dantura stricata: Nu dintii lui au speriat TVR-ul. Gura lui, poate!

Adevărul Adevărul,
Dan Negru, dupa ce s-a aflat ca TVR l-a refuzat pe Andrei Gheorghe fiindca avea dantura stricata: Nu dintii lui au speriat TVR-ul. Gura lui, poate!

Dan Negru a reactionat dupa ce Marina Almasan a dezvaluit ca Andrei Gheorghe a fost refuzat de TVR, iar unul dintre motivele invocate a fost dantura lui stricata. Vedeta Antenei 1 crede ca, in realitate, nu dintii reprezentau problema, ci gura lui, referindu-se evident la faptul ca regretatul om de radio si TV critica pe oricine fara menajamente, fapt ce ar fi deranjat conducerea postului public. continuă pe Adevărul

Reactia lui Dan Negru dupa moartea lui Andrei Gheorghe: E ipocrita si mizerabila breasla mea

Realizatorul de televiziune Dan Negru critica vehement reactia breslei la moartea lui Andrei Gheorgh.

Reactia lui Dan Negru, dupa moartea lui Andrei Gheorghe: E ipocrita si mizerabila breasla mea

Timisoreanul Dan Negru este dezamagit de atitudinea presei din Romania, care il omagiaza azi in toate titlurile dar de multa vreme l-a ignorat total pe Andrei Gheorghe.

Dan Negru, despre cum i-a refuzat Andrei Gheorghe ultima invitatie la emisiune

Dan Negru a scris un mesaj emotionant pe contul de socializare, unde a impartasit fanilor ultimele discutii pe care acestea le-a avut Andrei Gheorghe. Nu fi bou. Nu ma mai chema! asa mi-a refuzat ultima.

Dan Negru, dezlantuit dupa moartea lui Andrei Gheorghe: E ipocrita si mizerabila breasla mea (VIDEO)

Dan Negru a criticat in termeni duri reactia breslei la moartea lui Andrei Gheorghe. Realizatorul de televiziune si-a acuzat colegii de ipocrizie, pentru ca acum il plang pe Andrei Gheorghe, desi atunci cand.

Dan Negru, mesaj dur dupa moartea lui Andrei Gheorghe: E ipocrita si mizerabila breasla mea

Realizatorul de televiziune Dan Negru critica vehement reactia breslei la moartea lui Andrei Gheorghe, fiind de parere ca in timpul vietii nu l-a apreciat pe masura, iar acum il omagiaza cu ipocrizie.

Andrei Gheorghe, INTERZIS la TVR pentru ca avea dantura stricata. Dan Negru: NU dintii lui au speriat Televiziunea Romana, poate gura lui

Marina Almasan, prezentatoare TVR, a facut o marturisire socanta. Aceasta a declarat ca Andrei Gheorghe a avut interzis la Televiziune Romana pentru ca avea dantura stricata. Mai grav, atrange a.

Dan Petrescu si-a aflat pedeapsa. Cat timp va sta antrenorul lui CFR Cluj in tribuna la meciurile echipei sale

Dan Petrescu, antrenorul lui CFR Cluj, a fost suspendat dupa ce a fost eliminat cu CSM Poli Iasi, meci in care i-a injurat pe arbitri.

Carmen Dan reactioneaza dupa ce Jandarmeria a amendat un surdo-mut pentru ca a strigat anti-PSD: Sunt convinsa ca... (VIDEO)

Ministru de Interne reactioneaza in cel mai recent scandal care afecteaza imaginea Jandarmeriei. Jandarmeria a impartit amenzi dupa Congresul PSD din 10 martie. Mai multe persoane au fost amendate.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2196 seconds )