Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ce emisiuni au cautat romanii pe Google in 2018

Adevărul Adevărul,
Ce emisiuni au cautat romanii pe Google in 2018

Exatlon si Insula iubirii se afla in topul Google al celor mai cautate show-uri TV din Romania, dupa ce reprezentantii motorului de cautare au analizat preferintele romanilor, in functie de trending, si au realizat un clasament pentru anul 2018. continuă pe Adevărul

Ce au cautat romanii pe Google in 2018: de la imunoglobulina la Exatlon si retete de socata traditionala

La final de an, Google prezinta listele cu cele mai populare cautari realizate in 2018. Cautarile anului 2018 scot in evidenta oamenii, evenimentele sau subiectele care au captat atentia romanilor in acest an, dar si care au fost cele mai fierbinti titluri din divertisment, telefoanele cele mai in trend in cautari in 2018 sau cele mai frecvente intrebari la care au cautat raspunsuri romanii.

Ce au cautat romnii pe Google n 2018 - De la bacalaureat si Black Friday, pna la Bitcoin si retete de tiramisu sau socata

Ca in fiecare an, Google publica topurile celor mai cautati termeni in ultimele 12 luni, iar bacalaureatul si evaluarea nationala sunt pe primele locuri. Printre temele care au starnit interes urias in 2018 se numara Black Friday, Campionatul Mondial de Fotbal si Simona Halep. Exatlon a fost cea mai cautata emisiune, iar Fifty Shades Freed, cel mai cautat film. Printre intrebarile puse de romani pe motorul de cautare se numara; Ce este bitcoin, Ce este curentul electric si Ce este imunoglobulina.

Ce au cautat romanii pe Google in 2018: ,,Picnic cuvant

La final de an, Google prezinta listele cu cele mai populare cautari realizate in 2018. Cautarile anului 2018 scot in evidenta oamenii, evenimentele sau subiectele care au captat atentia romanilor in acest an, dar si care au fost cele mai.

Ce lucruri ciudate au mai cautat romanii pe Google in 2018

La final de an, Google prezinta listele cu cele mai populare cautari realizate in 2018, iar rezultatele te vor surprinde. Cautarile Google ale anului 2018 scot in evidenta oamenii,.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2154 seconds )