Libnet.ro
UNICEF

11:30

Felix Draghici pleaca de la Pro TV dupa 25 de ani

Adevărul Adevărul,
Felix Draghici pleaca de la Pro TV dupa 25 de ani

Felix Draghici, seful departamentului de sport si unul dintre cei mai vechi oameni ai postului, pleaca de la Pro TV dupa mai bine de 25 de ani. continuă pe Adevărul

Paginademedia.ro: Unul dintre veteranii Pro TV, Felix Draghici, paraseste televiziunea

Unul dintre veteranii Pro TV, Felix Draghici, unul dintre oamenii de baza de la departamentul Sport si nu numai, paraseste postul de televiziune incepand din luna septembrie, relateaza Paginademedia. ro.

Cum s-a pregatit Oana Zavoranu pentru revenirea in telenovele dupa 15 ani

Dupa o pauza ce a durat nu mai putin de 15 ani, Oana Zavoranu revine in telenovele si s-a pregatit temeinic pentru rolul pe care il va juca in serialul Sacrificiul.

Revenire spectaculoasa, dupa 15 ani! Cum s-a pregatit Oana Zavoranu pentru noul serial in care joaca

Oana Zavoranu revine la marea ei dragoste, actoria, dupa o pauza de 15 ani! Vedeta se pregateste sa aiba o aparitie spectaculoasa in fata publicului, fiind atenta la orice mic detaliu. Cu ocazia noului serial in care joaca, Sacrificiul de la Antena 1, Oana le-a pregatit si o mare surpriza fanilor. Cum s-a pregatit Oana .

Alexandru avea 53 de ani cand a ucis prima data. A fost doar inceputul. Dupa cinci ani, avea deja la activ patru crime. Barbatul a fost condamnat la moarte si executat. Povestea incredibila a unuia dintre criminalii in serie a Romaniei

Alexandru avea 53 de ani cand a ucis prima data. A fost doar inceputul. Dupa cinci ani, avea deja la activ patru crime. Barbatul a fost condamnat la moarte si executat. Este povestea incredibila a unuia dintre.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2013 seconds )