Libnet.ro
UNICEF

09:30

Un fost cantaret roman cauta finantari de 200.000 Euro pentru afacerea sa

Hotnews Hotnews,
 Un fost cantaret roman cauta finantari de 200.000 Euro pentru afacerea sa

Cu ani in urma, era cunoscut mai mult de la concertele si aparitiile alaturi de trupa cu care canta, dar acum se dedica in intregime afacerilor in tehnologie si marketing. continuă pe Hotnews

Viata lui Snoop Dogg crima care l-a dus in arest si cine a fost primul roman cu care a cantat

Cunoscut sub numele sau de scena Snoop Dogg, anterior Snoop Doggy Dogg, si pe scurt Snoop Lion, Calvin Cordozar Broadus Jr. s-a nascut la 20 octombrie 1971. Astazi este ziua lui, implineste frumoasa varsta de 49 de ani. Iata cateva aspecte din viata lui Snoop Dog. Viata lui Snoop Dog. De la muzica la crima .

Posibila modificare a pragului de 5.000 Euro pentru microintreprinderi, la microgranturile de 2.000 Euro (ministru)

Guvernul ar putea lua in calcul modificarea pragului actual, de cel putin 5. 000 de euro, cifra de afaceri pe anul 2019, pe care trebuie sa-l indeplineasca microintreprinderile pentru a accesa microgranturile de 2. 000 de euro, astfel incat sa se epuizeze bugetul de 100 de milioane de euro pentru Masura 1 de ajutor de stat, a declarat, pentru StartupCafe. ro, ministrul Economiei, Virgil Popescu.

TOP aplicanti la microgranturile de 2.000 Euro pentru firme, PFA, ONG, CMI. Bucuresti si judetul Cluj conduc

Municipiul Bucuresti si judetul Cluj conduc topul national la numarul de aplicanti pentru microgranturile de cate 2. 000 de euro fiecare destinat microintreprinderilor, PFA, ONG si cabinetelor medicale individuale, in cadrul schemei de ajutoare de stat in valoare totala de 1 miliard de euro, pentru iesirea din criza.

A inceput sesiunea de aplicare la Masura 2 - ajutoare de 2.000-150.000 Euro pentru firme si ONG

Firmele mici si mijlocii IMM) si ONG-urile eligibile au inceput, joi, de la ora 10. 00, sa aplice la granturile de capital de lucru de cate 2. 000 de euro din Masura 2 a schemei de ajutor de stat in valoare totala de 1 miliard de euro pentru redresare din criza COVID, sustinute din fonduri europene.

Finantari totale de 1,5 milioane euro, pentru startup-urile inovatoare in domeniul sanatatii

S-a dat startul inscrierilor in competitia de startup-uri IT cu proiecte in domeniul sanatatii EIT Health RIS Innovation Call. Proiectele castigatoare primesc finantari totale de pana la 1,5 milioane de euro. in editiile anterioare, 6 proiecte din Romania au fost premiate. Cine se poate inscrie si cu ce idei de afaceri au venit aceste startup-uri.

Noi finantari de 150 milioane Euro pentru startup-uri europene de tehnologie, de la un investitor al FlixBus

Startup-urile europene de tehnologie vor putea obtine noi finantari de capital de risc dintr-un fond de investitii in valoare totala de 150 de milioane de euro, lansat, in Germania, de catre o firma de venture capital care a finantat anterior si platforma de transport FlixBus, prezenta si in Romania.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2187 seconds )