Libnet.ro
UNICEF

19:45

Globurile de Aur 2021: editie de pandemie, acuzatii de lipsa de etica si mita

Adevărul Adevărul,
Globurile de Aur 2021: editie de pandemie, acuzatii de lipsa de etica si mita

Cea de-a 78-a gala a Globurilor de Aur, desfasurata duminica noaptea, a avut atat surprize, momente emotionante, cat si controverse si acuzatii de lipsa de etica si mita. continuă pe Adevărul

Globurile de aur 2021: Cinci lucruri la care sa fii atent

Pentru prima data dupa mult timp, vedetele de la Hollywood nu vor merge duminica seara, 28 februarie, pe covorul rosu al Globurilor de Aur, insa primele premii majore ale anului pentru film si televiziune raman foarte importante pentru o industrie zdruncinata de pandemie, relateaza AFP.

Globurile de Aur 2021 - Catherine OHara, cea mai buna actrita intr-un serial de comedie-musical

Catherine OHara a fost desemnata cea mai buna actrita intr-un serial de comedie-musical gratie interpretarii sale din productia TV Schitts Creek, duminica seara, la cea de-a 78-a gala de decernare a Globurilor de Aur, atribuite de Asociatia Presei Straine de la Hollywood HFPA), relateaza contul de Twitter al evenimentului, citat de Agerpres. La aceasta categorie au concurat actritele Lily Collins Emily in Paris), Kaley Cuoco The Flight Attendant), Elle Fanning The Great), Jane Levy Zoeys Extraordinary Playlist), Catherine OHara Schitts Creek). Acesta este primul Glob de Aur din cariera actritei Catherine OHara. Pentru rolul interpretat in Schitts Creek, ea a fost recompensata anul trecut si cu un trofeu Primetime Emmy.

Povestea impresionanta a actritei Rosamund Pike, castigatoare la Globurile de Aur 2021: a fost respinsa de toate facultatile de Actorie la care s-a inscris

Rosamund Pike a castigat un Glob de Aur pentru rolul pe care l-a facut in pelicula I Care A Lot, lucru care a surprins-o chiar si pe ea, avand in vedere ca a invins, la categoria Cea mai buna actrita, staruri hollywoodiene precum Michelle Pfeiffer, Kate Hudson, Maria Bakalova si Anya Taylor-Joy. Vedeta britanica are o poveste fascinanta de viata.

Globurile de Aur 2021 - Filmele Nomadland si Borat, serialele The Crown si Schitts Creek, marile castigatoare

Lungmetrajele Nomadland si Borat Subsequent Moviefilm si serialele The Crown si Schitts Creek sunt marile castigatoare ale celei de-a 78-a editii a galei Globurilor de Aur, acordate de Asociatia Presei Straine de la Hollywood HFPA), care a avut loc duminica noapte, deschizand astfel sezonul premiilor.

Globurile de Aur 2021 - Borat Subsequent Moviefilm, desemnat cel mai bun film - comediemusical

Lungmetrajul Borat Subsequent Moviefilm a castigat duminica seara, in cadrul celei de a 78-a editii a Globurilor de Aur, premiul pentru cel mai bun film la categoria comediemusical, potrivit contului de Twitter al evenimentului, noteaza Agerpres. Pelicula, regizata de Jason Woliner, cu Sacha Baron Cohen in rolul principal, a concurat la aceasta categorie cu filmele Hamilton, Music, Palm Springs, The Prom. in 2020, premiul la aceasta categorie a revenit productiei cinematografice Once Upon a Time. in Hollywood.

Globurile de Aur 2021 - Chadwick Boseman, cel mai bun actor intr-un film dramatic

Chadwick Boseman, decedat in 2020, a castigat postum premiul pentru cel mai bun actor intr-un film dramatic gratie rolului interpretat in pelicula Ma Raineys Black Bottom, duminica seara, in cadrul celei de a 78-a editii a Globurilor de Aur, potrivit contului de Twitter al acestor trofee decernate de Asociatia Presei Straine de la Hollywood HFPA), scrie Agerpres. La aceasta categorie au fost nominalizati actorii Riz Ahmed Sound of Metal), Chadwick Boseman Ma Raineys Black Bottom), Anthony Hopkins The Father), Gary Oldman Mank), Tahar Rahim The Mauritanian).

Globurile de Aur 2021 - Jodie Foster si Daniel Kaluuya, premiati pentru roluri cinematografice secundare

Jodie Foster si Daniel Kaluuya au fost desemnati cei mai buni actori in roluri cinematografice secundare gratie interpretarilor lor din filmele The Mauritanian, respectiv Judas and The Black Messiah, la cea de-a 78-a gala a Globurilor de Aur, atribuite duminica seara de Asociatia Presei Straine din Hollywood HFPA), relateaza contul de Twitter al acestor trofee, potrivit Agerpres. La categoria cel mai bun actor intr-un rol secundar intr-un film au fost nominalizati Sacha Baron Cohen The Trial of the Chicago 7), Daniel Kaluuya Judas and the Black Messiah), Jared Leto The Little Things), Bill Murray On the Rocks), Leslie Odom Jr One Night in Miami).

Globurile de Aur 2021 - Rosamund Pike, cea mai buna actrita intr-un film - comediemusical

Rosamund Pike a castigat duminica seara, in cadrul celei de a 78-a editii a Globurilor de Aur, premiul pentru cea mai buna actrita intr-un film de comedie-musical pentru rolul din I Care A Lot, informeaza contul de Twitter al acestor trofee decernate de Asociatia Presei Straine de la Hollywood HFPA), citat de Agerpres. La aceasta categorie au fost nominalizate actritele Maria Bakalova Borat Subsequent Moviefilm), Kate Hudson Music), Michelle Pfeiffer French Exit), Rosamund Pike I Care A Lot), Anya Taylor-Joy Emma).

Globurile de Aur 2021 - Schitts Creek a castigat premiul pentru cel mai bun serial-comediemusical

Productia de televiziune Schitts Creek s-a impus la categoria cel mai bun serial - comediemusical la cea de-a 78-a gala de decernare a Globurilor de Aur, organizata duminica seara la Los Angeles de Asociatia Presei Straine de la Hollywood HFPA), potrivit contului de Twitter al evenimentului, relateaza Agerpres. La aceasta categorie au concurat serialele Emily in Paris, The Flight Attendant, Schitts Creek, The Great, Ted Lasso.

Globurile de Aur 2021 - Emma Corrin, cea mai buna actrita intr-un serial-drama

Emma Corrin a fost desemnata cea mai buna actrita intr-un serial dramatic gratie rolului interpretat in productia de televiziune The Crown, duminica seara, la cea de-a 78-a gala a Globurilor de Aur, atribuite de Asociatia Presei Straine de la Hollywood HFPA), potrivit contului de Twitter al acestor distinctii prestigioase, potrivit Agerpres. La aceasta categorie au fost nominalizate actritele Emma Corrin The Crown), Olivia Colman The Crown), Jodie Comer Killing Eve), Laura Linney Ozark), Sarah Paulson Ratched). in serialul The Crown, actrita britanica Emma Corrin interpreteaza rolul printesei Diana.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2199 seconds )