Libnet.ro
UNICEF

23:00

Instalarea lui Joe Biden la Casa Alba, in editii speciale la TVR FOTO

Adevărul Adevărul,
Instalarea lui Joe Biden la Casa Alba, in editii speciale la TVR FOTO

In 20 ianuarie, TVR 1 transmite in direct momentele principale ale evenimentului de inaugurare a mandatului noului presedinte al Statelor Unite, Joe Biden. Cu relatari si corespondente din Washington - trimisul special TVR in SUA, Ramona Avramescu. continuă pe Adevărul

Melania Trump sfideaza traditia. Nu o asteapta pe Jill Biden la Casa Alba VIDEO

Melania Trump, sotia presedintelui american Donald Trump, a reusit sa aiba unul dintre cele mai slabe scoruriacordate primelor doamne.

TVR va transmite in direct imagini de la inaugurarea lui Joe Biden

In 20 ianuarie, TVR 1 transmite in direct, prin editii speciale ale Stirilor TVR, momentele principa.

Joe Biden promite sa inceapa munca din prima zi la Casa Alba, pentru a repara daunele administratiei Trump

Joe Biden s-a angajat sa semneze o serie de ordine executive inca din prima zi a presedintiei sale, in timp ce fortele de ordine se mobilizeaza in Statele Unite in vederea prevenirii oricaror incidente violente cu prilejul ceremoniei de investire a presedintelui american de miercuri, 20 ianuarie, informeaza AFP. Presa americana a relatat deja cazul unui barbat inarmat care a fost arestat in apropierea Capitoliului.

Transparenta la Casa Alba: Administratia Biden va publica registrele de vizitatori

Registrele de vizitatori din birourile-cheie de la Casa Alba vor fi din noua facute publice incepand de miercuri, imediat ce presedintele-ales Joe Biden isi va prelua mandatul, a anuntat pe Twitter viitoarea secretara de presa, Jen Psaki, potrivit DPA.

Ultimele ore ale lui Donald Trump la Casa Alba. Ce program are, ce lasa in urma FOTO VIDEO

Donald Trump si-a inceput marti ultima zi completa in calitate de presedinte al SUA, inainte de investirea in functie a lui Joe Biden, care va avea loc miercuri. Tot astazi va fi prima zi cand presedintele ales Joe Biden va veni la Washington pentru a se pregati pentru cermonia de investire de maine.

Biden se pregateste sa intoarca pagina administratiei Trump: Ce decrete va semna inca din prima zi la Casa Alba

Joe Biden va semna o serie de decrete inca din prima zi a presedintiei sale, miercuri, in special pentru a reangaja Statele Unite in Acordul de la Paris privind climatul, a anuntat sambata viitorul sef de cabinet, Ron Klain, informeaza AFP.

Succesiune la Casa Alba: Contul de Twitter al lui Biden incepe de la zero, fara urmaritorii lui Trump

Presedintele ales al SUA Joe Biden a primit noul cont oficial de Twitter, dar a fost constrans sa inceapa de la zero, fara niciun urmaritor, scrie BBC.

Facebook va impiedica crearea de evenimente la Washington inainte de investirea lui Joe Biden

Facebook a anuntat, vineri, ca va impiedica crearea pe retea de noi evenimente la Washington, in apropiere de locuri-cheie, precum Casa Alba sau de Capitoliu, inainte de investirea lui Joe Biden pe 20 ianuarie, potrivit Reuters.

Joe Biden isi face cunoscuta strategia de vaccinare a populatiei SUA

Centre de vaccinare de proximitate, cooperare sporita intre puterea federala si state, mai multe campanii destinate preventiei: Joe Biden a dezvaluit vineri programul pe care intentioneaza sa il implementeze odata ajuns la Casa Alba pentru a accelera astfel imunizarea americanilor in fata epidemiei de COVID-19, informeaza AFP.

Donald Trump pleaca de la Casa Alba drept cel mai nepopular presedinte american de dupa 1945

Un ultim sondaj care-l vizeaza pe presedintele american in exercitiu, Donald Trump, arata ca acesta paraseste Casa Alba cu o cota de popularitate la cel mai mic nivel de la instalarea sa in fruntea Statelor Unite si cu o cota de popularitate medie pentru cei 4 ani care marcheaza un record negativ post-1945.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2079 seconds )