Libnet.ro
UNICEF

22:15

Malcolm Young, chitarist si membru fondator al trupei AC / DC, a murit la varsta de 64 de ani

Hotnews Hotnews,
 Malcolm Young, chitarist si membru fondator al trupei AC / DC, a murit la varsta de 64 de ani

Malcolm Young, chitarist si membru fondator al trupei AC / DC, a murit sambata, la varsta de 64 de ani, scrie The Independent, citand un comunicat al trupei AC / DC. Astazi, cu o tristete profunda in inima, AC / DC trebuie sa anunte trecerea in nefiinta a lui Malcolm Young, au anuntat reprezentantii trupei, intr-un comunicat. continuă pe Hotnews

VIDEO ARHIVA Malcolm Young, chitarist si membru fondator al trupei AC / DC, a murit la varsta de 64 de ani

Malcolm Young, chitarist si co-fondator al trupei rock AC / DC, a murit sambata, la varsta de 64 de ani, scrie The Independent, citand un comunicat al trupei AC / DC. Astazi, cu o tristete profunda in inima, AC / DC trebuie sa anunte trecerea in nefiinta a lui Malcolm Young, au anuntat reprezentantii trupei, intr-un comunicat.

VIDEO ARHIVA Malcolm Young, chitarist si membru fondator al trupei AC/DC, a murit la varsta de 64 de ani

Malcolm Young, chitarist si co-fondator al trupei rock AC/DC, a murit sambata, la varsta de 64 de ani, scrie The Independent, citand un comunicat al trupei AC / DC. Astazi, cu o tristete profunda in inima, AC/DC trebuie sa anunte trecerea in nefiinta a lui Malcolm Young, au anuntat reprezentantii trupei, intr-un comunicat.

AC/DC, fara Malcolm Young: a murit chitaristul si cofondatorul AC/DC

Trupa AC/DC a ramas fara Malcolm Young, chitarist si cofondator. Malcolm Young a murit la varsta de 64 de ani, iar anuntul oficial vine chiar de la AC/DC. Malcolm Young a murit pe 18 noiembrie, la varsta de 64 de ani. S-a nascut pe6 ianuarie 1953 si a fost cofondator si co-creator al formatieiAC/DC, alaturi [].

A murit Malcolm Young, fondator al trupei AC/DC

Malcolm Young, chitaristul trupei AC / DC, si unul dintre fondatorii trupei, a murit. Retras in 2014, dupa ce a fost diagnosticat cu dementa senila, Young moare la scurt timp dupa decesul fratelui sau,.

A murit fondatorul formatiei rock ACDC

Malcolm Young, chitarist si cofondator al formatiei AC/DC, a murit sambata la varsta de 64 de ani, potrivit unul anunt publicat pe pagina de Facebook a trupei.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2143 seconds )