Libnet.ro
UNICEF

15:45

Mircea Radu, dupa scandalul declaratiei de avere:Am trecut o alta suma din greseala. A fost o eroare omeneasca

Adevărul Adevărul,
Mircea Radu, dupa scandalul declaratiei de avere:Am trecut o alta suma din greseala. A fost o eroare omeneasca

Mircea Radu 51 de ani), director de comunicare al TVR, a oferit explicatii dupa ce a fost acuzat de MediaSind Sindicatul Roman al Jurnalistilor)ca si-a falsificat declaratia de avere. continuă pe Adevărul

TVR, prima reactie dupa ce Mircea Radu si-a falsificat veniturile. Cum il apara

Televiziunea Romana vine in apararea lui Mircea Radu dupa ce s-a aflat ca acesta si-a falsificat veniturile. Ce s-a intamplat dupa ce fostul prezentator a fost acuzat de MediaSind ca si-ar fi falsificat declaratia de avere? Mircea Radu si-a falsificat declaratia de avere. Prima reactie a trustului Mircea Radu a ajuns in prim-planul ziarelor din .

Reactia TVR dupa ce Mircea Radu a fost acuzat de falsificarea declaratiei privind salariul incasat de la televiziune

TVR incearca sa clarifice situatia lui Mircea Radu, director de comunicare al televiziunii, care se afla in mijlocul unui scandal dupa ce a fost acuzat ca si-ar fi falsificat declaratia de avere. Televiziunea acuza sindicatul de propagare de informatii false.

Mircea Radu si-a schimbat declaratia de avere. Ce a trecut acum, dupa ce a fost prins

Mircea Radu si-a schimbat declaratia de avere, dupa ce a fost prins ca a trecut o suma mult mai mica decat cea initiala. Mircea Radu, care este sef al comunicarii in TVR si consilier al PDG-ului Doina Gradea, si-a declarat veniturile doar pe jumatate. Mircea Radu a castigat aproape dublu fata de suma trecuta initial .

Cati bani a incasat Mircea Radu de la TVR. Acesta este acuzat ca si-a falsificat declaratia de avere

Mircea Radu, director de comunicare al TVR, se afla in mijlocul unui scandal dupa ce si-ar fi falsificat declaratia de avere. Acesta ar fi incasat aproape 25. 000 de euro pentru emisiunea Down The Road, insa in prima declaratie de avere a trecut doar jumatate din suma.

IN URMA DEZVALUIRILOR FACUTE DE MEDIASIND TVR Mircea Radu recunoaste ca si-a falsificat declaratia de avere

Informatiile publicate de catre MediaSind TVR in data de 27 august 2020 referitoare la inadvertentele existente in declaratia de avere a sefului Serviciului Comunicare, Relatii Publice si Protocol din Societatea Romana de Televiziune, Mircea Aurelian Radu, au fost confirmate chiar de fosta vedeta. Dupa dezvaluirile aparute si in presa, acesta a depus la Agentia Nationala de Integritate o declaratie de avere rectificativa in care recunoaste ca suma reala primita pentru prezentarea emisiunii Down The Road este dubla fata de cea declarata initial, si anume 112 564 lei fata de 64 670 lei, relateaza MediaSind.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2093 seconds )