Libnet.ro
UNICEF

10:15

Ne-a parasit inca unul dintre membrii trupei de cascadori ai lui Nicolaescu

Adevărul Adevărul,
Ne-a parasit inca unul dintre membrii trupei de cascadori ai lui Nicolaescu

Cascadorii romani care au scris istorie in cadrul Studioului Cinematografic Bucuresti in deceniile trecute, participand la filmarea a zeci de productii autohtone sau coproductii cu caracter istoric sau de aventuri, raman, pe zi ce trece, tot mai putini. continuă pe Adevărul

Unul dintre cei mai vanati interlopi, viata de lux. Imagini-soc din ascunzatoarea fugarului

Un celebru interlop ironizeaza autoritatile romane pe retelele de socializare. Acesta posteaza din Iordania, locul unde s-a stabilit de mai bine de doi ani. Este vorba despre Romeo Ursu, unul dintre cei mai.

Sebastian Ghita scapa de unul dintre procese

Sebastian Ghita scapa de unul dintre procese. Sectia pentru investigarea infractiunilor din Justitie a decis sa retraga apelul din dosarul in care fostul deputat era acuzat de fapte de coruptie, alaturi de.

Liviu Dragnea, tradat de unul dintre apropiati. il toarna pe fostul sef PSD pentru a scapa el

Liviu Dragnea este tradat de un cunoscut de-al sau. O persoana din politica, foarte importanta, l-a sapat pe la spate. Despre cine este vorba? Dragnea, sapat pe la spate de un apropiat! Fostul presedinte al Partidului Social Democrat a fost condamnat la 3 ani si jumatate de inchisoare si a fost inchis la Penitenciarul Rahova.

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1945 seconds )