Libnet.ro
UNICEF

23 Apr.

Netflix si HBO, cele mai multe nominalizari pentru gala Critics Choice Awards 2021

Adevărul Adevărul,
Netflix si HBO, cele mai multe nominalizari pentru gala Critics Choice Awards 2021

Netflix si HBO au primit cele mai multe nominalizari pentru gala Critics Choice Awards 2021, iar serialele The Crown si Ozark au obtinut cel mai mare numar de selectii. continuă pe Adevărul

Premiile Goya 2021 - Lungmetrajele Adu, Akelarre si Las ninas, cele mai multe nominalizari

Lungmetrajele Adu, Akelarre si Las ninas au primit cele mai multe nominalizari pentru gala de anul acesta a premiilor Goya, acordate de Academia spaniola de film.

Premiera: Putin peste 150 de cazuri noi de COVID-19 in Bucuresti Cluj, cele mai multe imbolnaviri raportate in ultima zi Topul judetelor

Cele mai multe noi cazuri de coronavirus - 237 - au fost raportate in ultimele 24 de ore in judetul Cluj, in timp ce in Bucuresti au fost raportate doar 153 de imbolnaviri, de 7 ori mai putin fata de o zi de luni, cand este raportat un numar mic de cazuri, fiind facute mai putine teste. Capitala are, contant, peste 900 de cazuri noi, cele mai multe, la nivel national.

CITU: Banca Mondiala claseaza Romania in topul tarilor cu cele mai multe si aplicate masuri in pandemie

Premierul Florin Citu a afirmat, marti, ca Banca Mondiala a confirmat masurile luate de guvernarea liberala in contextul pandemiei de COVID-19, plasand tara noastra in topul tarilor cu cele mai multe si aplicate masuri financiare adoptate ca raspuns la criza provocata de virusul SARS-CoV-2.

Raport coronavirus saptamana 11 17 ianuarie. Undes-au inregistratcele mai multe cazuri

Cele mai multe decese au fost in Timis, Suceava, Sibiu si Constanta si peste 95% dintre persoanele decedate aveau cel putin o comorbiditate.

PerfectBeauty.ro iti recomanda cele mai bune produse pentru ingrijire personala si frumusete

In era actuala avem sansa de a dispune de o varietate foarte mare de produse in orice domeniu, dar in special in cel ce tine de frumusete, ingrijire personala si cosmetica. Acum este mult mai usor sa gasesti o crema care sa ti se potriveasca, conceputa special pentru anumite tipuri de ten si de necesitati sau probleme. Insa, fiind varietatea atat de mare, uneori ne putem simti coplesite de atatea optiuni si sa nu stim exact ce sa alegem.

Florin Citu: Banca Mondiala confirma: masurile pe care le-am luat in contextul pandemiei COVID-19 claseaza Romania in topul tarilor cu cele mai multe si aplicate masuri din lume

Premierul Florin Citu, fost ministru al Finantelor, a anuntat pe contul sau de Facebook ca Banca Mondiala a analizat un numar de 154 de tari, in care au fost aplicate masuri economice in contextul pandemiei.

Care sunt judetele care au inregistrat, marti, cele mai multe cazuri noi de infectari cu SARS-CoV-2

Judetul Cluj a depasit, in ultimele 24 de ore, judetul Timis si Capitala, in ceea ce priveste numarul de infectari cu noul coronavirus. Cat priveste coeficientul infectarilor cumulate la 14 zile, pe primul loc este si azi judetul Timis, unde rata de infectare este de 4,43 cazuri la mia de locuitori, urmat de judetul Ilfov, unde rata de infectare a scazut la 3,72 cazuri la mia de locuitori.

Care sunt judetele care au inregistrat, luni, cele mai multe cazuri noi de infectari cu SARS-CoV-2

Bucurestiul este si astazi pe primul loc la numarul de infectari cu noul coronavirus. Judetul Constanta este pe locul II, iar Timis pe locul III. in ceea ce priveste coeficientul infectarilor cumulate la 14 zile, pe primul loc este si azi judetul Timis, unde rata de infectare este de 4,44 cazuri la mia de locuitori, urmat de judetul Ilfov, unde rata de infectare a scazut la 4,16 cazuri la mia de locuitori.

Bilantul infectiilor cu coronavirus pe judete. Cele mai multe cazuri noi sunt in Bucuresti, 1.162

Numarul total al cazurilor de Covid-19 a ajuns la 695. 153 la data de 18 ianuarie, dupa ce Grupul de Comunicare Strategica a anuntat ca 1. 509de persoane au fost diagnosticate in ultimele 24 de ore. De.

Care sunt judetele care au inregistrat, duminica, cele mai multe cazuri noi de infectari cu SARS-CoV-2

Bucurestiul este si astazi pe primul loc la numarul de infectari cu noul coronavirus. Judetul Timis este pe locul II, iar Iasi pe locul III. in ceea ce priveste coeficientul infectarilor cumulate la 14 zile, pe primul loc este si azi judetul Timis, unde rata de infectare este de 4,52 cazuri la mia de locuitori, urmat de judetul Ilfov, unde rata de infectare a scazut la 4,38 cazuri la mia de locuitori.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23 Apr.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2416 seconds )